Zoekt u een partner op het gebied van Java in Enschede?

Als een van de oudste IT-bedrijven in Nederland weten wij bij ovsoftware wat bedrijven nodig hebben om effici├źnter en gemakkelijker te kunnen werken. Om dit mogelijk te maken bieden wij allerlei oplossingen aan op het gebied van Java en .NET. Met 120 ervaren en enthousiaste medewerkers bedienen we inmiddels heel Nederland, met onze vestigingen in Enschede, Apeldoorn en Den Haag. Bedrijven en overheidsinstellingen kloppen al jaren bij ons aan voor oplossingen, onder andere op het gebied van Java. In Enschede, Apeldoorn en Den Haag werken we vervolgens aan de juiste oplossing voor uiteenlopende bedrijven. Zoekt u ook een partner op het gebied van Java in Enschede, Apeldoorn of de Randstad? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en eisen. Omdat we eerst uw organisatie leren kennen kunnen we oplossingen op maat aanleveren. Dat doen we met behulp van bekende IT-oplossingen, zodat uw eigen afdeling verder kan bouwen op deze oplossing. Uiteraard werken we ook samen met uw eigen IT-professionals, voor een soepele overgang van projectfase naar de in gebruik name van uw IT-oplossing. Meer weten over onze Java experts in Enschede? Bel ons, of stuur een e-mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het opstarten van een traject.

Wat kunnen wij bieden? Java in Enschede

Wij bieden diverse oplossingen op het gebied van:

  • Java
  • .NET
  • document management
  • Microsoft
  • VR en AR

Omdat wij al meer dan twintig jaar ervaring hebben met Java kunnen wij elk probleem omtrent Java in Enschede oplossen. Zo kunnen onze medewerkers ook aan de slag met problemen op het gebied van Java, in combinatie met veel gebruikte IT-oplossingen als git, MySQL en Oracle. Onze kennis op het gebied van Java in Enschede onderhouden we goed, en we delen zelfs onze kennis met IT-studenten. We kunnen ons met recht expert noemen op het gebied van Java, in Enschede, Apeldoorn en Den Haag. Omdat ons bedrijf gevestigd is op drie locaties in Nederland zijn we uiterst flexibel en kunnen we diensten door het hele land leveren. Wilt u bijvoorbeeld een Java-expert op uw locatie? Dan kunnen wij voor detachering zorgen. Daarnaast leveren we ook oplossingen op maat, bijvoorbeeld op het gebied van document management. Hiervoor brengen we uw organisatie in kaart en doen we een voorstel waar uw bedrijf ├ęcht bij gebaat is. Of u nu voor uw probleem op het gebied van Java in Enschede, Apeldoorn of Den Haag aanklopt, u krijgt altijd een passende oplossing aangeboden. Ons kantoor in Den Haag is bovendien zeer goed bereikbaar voor overheidsinstellingen in de regio. Uiteraard komen ook we bij u langs als dat wenselijk is. 

Werken bij

Ben je een enthousiaste expert op het gebied van Java? Is Enschede, Apeldoorn of Den Haag de locatie waar je een baan zoekt? Dan zou werken bij ovsoftware iets voor jou kunnen zijn. Met een team van ruim honderd medewerkers werken we iedere dag samen aan innovatieve IT-oplossingen. Hiervoor houden we onze eigen kennis up to date met lunchlezingen en inspirerende colleges van externe partners. Kijk voor onze actuele vacatures op onze website. 

Lees meer…