Zoek niet langer naar uw kartonnen platen leverancier! Bestel ze eenvoudig in bijna ieder formaat via Dozenlatenmaken.nl!

Opzoek naar kartonnen platen en wellicht andere verpakkingsmaterialen? Wij van dozenlatenmaken.nl hebben alles voor u in huis om uw producten veilig te vervoeren! Profiteer van alle mogelijkheden en diverse maten kartonnen platen en bestel ze eenvoudig  en snel via onze website:  dozenlatenmaken. Onze kartonnen platen zijn veelzijdig te gebruiken, van bodemplaat of tussenlegvel tot afdekplaat voor pellets. Hierdoor worden materialen beschermd en blijven uw producten tijdens transport goed staan. De kartonnen platen zijn daarbij leverbaar in de kleuren wit en bruin.  

Stevige kartonnen platen in diverse kwaliteiten 

Verschuiven uw producten tijdens transport telkens weer of is er een gebrek aan stabiliteit, waardoor bijvoorbeeld pellets of uw producten dreigen om te vallen bij het vervoeren? Dan is een kartonnen plaat een goede oplossing. Wij bieden kartonnen platen aan in diverse diktes, zodat er altijd een ideale kartonnen plaat is, passend bij uw producten en transportwijze. De kwaliteit van de platen is verdeeld in enkelgolf en dubbelgolf, waarbij een dubbelgolf kartonnen plaat voor extra stevigheid zorgt. De kartonnen enkelgolf platen zijn verkrijgbaar in 1,5 mm, 3 mm en 4 mm breed. De kartonnen dubbelgolf platen zijn er in 4,5 mm en 7 mm breed te bestellen. Twijfelt u over welke kwaliteit het beste is voor uw producten en transportwijze? Dan kunt u altijd om vrijblijvend advies vragen aan onze deskundige adviseurs, die met hun jarenlange ervaring kritisch met u mee kunnen denken.

Kartonnen platen in bijna elk formaat te verkrijgen inclusief top levertijden

Onze kartonnen platen zijn er in bijna elke gewenste afmetingen te verkrijgen. Zo vindt u altijd de geschikte oplossing passend bij uw wensen. U kunt eenvoudig via onze website invullen welke maten u nodig hebt van de kartonnen platen via: dozenlatenmaken.nl/golf-kartonplaat-fefco-0110/. Blijkt dat uw maat niet beschikbaar is? Wellicht heeft u dan al overwogen om eens een kijkje te nemen tussen ons grote aanbod dozen, die wij tevens volledig op maat maken! Zo bent u verzekerd van dezelfde top kwaliteit bij één leverancier. Bij ons kunt u al vanaf 50 stuks uw gewenste maat afnemen aan kartonnen platen. Heeft u de gewenste maat ingevuld via de website en besteld? Dan profiteert u niet alleen van onze kwaliteit, maar ook van onze top levertijden! Met levertijden al vanaf 48 uur voor uw volledig op maat bestelde kartonnen platen, hoeft u niet stil te gaan zitten. Werk blijft altijd doorgaan en daarom zorgen wij voor een zo snel mogelijke levering.

Alle voordelen van kartonnen platen bij Dozenlatenmaken.nl:

  • Stevig en beschikbaar in meerdere kwaliteiten
  • Top levertijden
  • Verkrijgbaar in bijna ieder formaat
  • Beschermd tijdens transport
  • Hoe beter het ontvangst van uw producten, des te meer tevreden zijn uw klanten
  • In de kleuren wit en bruin te verkrijgen
  • Leverancier met een uitgebreid aanbod aan verpakkingsmaterialen

Zoek dus niet langer naar uw leverancier in verpakkingsmaterialen, waaronder kartonnen golf platen. Wij hebben alles in huis om uw producten veilig te vervoeren naar uw klanten! Benieuwd naar alle mogelijkheden en de bijbehorende prijzen? Vul dan nu eenvoudig onze online configurator in en bereken wat de kartonnen platen in uw gewenste maat en kwaliteit kosten! https://www.dozenlatenmaken.nl/dozen-op-maat 

Lees meer…