Zeskamp spellen huren voor een familiedag

Zes jaar geleden zijn wij in de familie begonnen met het organiseren van familiedagen en dat was direct een groot succes. Aangezien veel van mijn familieleden door het hele lang wonen, is het soms lastig om elkaar tegelijk te zien en een familiedag lost dit probleem op. Wij proberen elk jaar een keer de dag te organiseren en dit keer was het mijn taak om een leuk programma te organiseren. Aangezien er erg veel familieleden zouden komen, moest ik iets betaalbaars organiseren dat leuk is voor veel verschillende leeftijden. Ik besloot om zeskamp spellen te huren bij Attractieverhuur Moonen, zodat wij met de verschillende gezinnen wedstrijden tegen elkaar konden spelen. Wij organiseren nu al een aantal jaar een familiedag en iedereen in de familie probeert naar deze dag te komen. Het is altijd erg druk, maar ook zeer gezellig om iedereen weer te zien. Vorig jaar werd te al gevraagd om te helpen met de organisatie, maar toen zei ik dat ik het dit jaar zou doen. Het is erg lastig om iets leuks te organiseren voor zo veel mensen, maar zeskamp spellen leek mij een goed idee, daarnaast zouden wij ook met ze allen gaan eten en van te voren bij mij thuis koffie drinken. Deze dag zouden er ongeveer vijftig mensen komen en ik wist al maanden van te voren dat ik verantwoordelijk zou zijn voor de organisatie. Ik had veel verschillende ideeën vergeleken en uiteindelijk besloot ik om zeskamp spellen te huren. Ik wilde verschillende soorten spellen huren waarvoor creativiteit, sportiviteit en geluk bruikbaar zouden zijn. Er zouden veel verschillende leeftijden naar de dag komen en ik wilde graag dat iedereen goed zou kunnen presteren bij de verschillende spellen. 

Veel verschillende zeskamp spellen kunnen huren

Voor zeskamp spellen zijn er geen vaste spellen en is het mogelijk om zelf verschillende spellen te combineren. Ik vergeleek verschillende bedrijven en besloot om de spellen bij Attractieverhuur Moonen te bestellen. Dit bedrijf is de grootste van Nederland en België en heeft zeer veel keuze. Zij kunnen de attracties opzetten en achteraf weer meenemen en dit leek mij het beste voor ons. De attracties voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en zijn voor een zeer goede prijs te boeken. Ik vond verschillende interessante zeskamp spellen en was uiteindelijk zeer weinig geld per persoon kwijt. Er was een groot veld in de buurt beschikbaar en daar zou dit bedrijf de attracties opzetten.

Alles goed geregeld

De familiedag is gelukkig een groot succes geworden en iedereen vond het leuk om de zeskamp spellen te spelen. Het bedrijf kwam zoals afgesproken alles netjes opzetten en de attracties zagen er leuk uit en waren leuk om te spelen. De gehele afstemming was goed geregeld en er was altijd duidelijke communicatie, achteraf werd alles netjes weer meegenomen. Ik ben zeer te spreken over Attractieverhuur Moonen en raad dit bedrijf aan voor het huren van zeskamp spellen.

  • Zij hebben een zeer groot assortiment
  • Alle attracties voldoen aan de veiligheidsvoorschriften
  • Ik kan de spellen voor een goede prijs huren
  • De communicatie en samenwerking met dit bedrijf was zeer goed