Zakelijk internet, ook u kunt niet zonder

Welk zakelijk internet is er bij u in de omgeving te vinden? Wat zijn de kosten en welke snelheden passen het beste bij uw bedrijf? Een verstandig besluit om na een aantal jaar weer eens een check te doen. Want het kan vaak sneller én goedkoper. U wilt niet langer een dief van de portemonnee zijn dus kies voor zakelijk internet met een hoog rendement. U kunt de diverse soorten internet opzoeken bij comsave.nl. Daarnaast kunt u eenvoudig gebruik maken van de checker zodat u er snel achter kunt komen of er bij u in de regio al glasvezel is aangelegd.

  • Vult u daarom nu direct uw adres in,
  • Dan gaan we voor u op zoek en ziet u de diverse opties inclusief gegevens en prijzen,
  • Wilt u er graag iets meer over weten of direct overstappen op de vele voorbeelden van zakelijk internet bij Comsave? Dan is het direct al af te sluiten.

In de meeste gevallen zijn bedrijven in of aan de rand van een stad te vinden. De kans dat er in die steden een snelle verbindingsmogelijkheid is, die is wel erg groot. Ook met oudere opties zoals DSL zijn er zeer snelle verbindingen op te zetten met een grote bandbreedte zodat iedere werknemer online kan zijn en zijn werk naar behoren kan uitvoeren. Want bij het zakelijk internet gaat het om twee belangrijke eigenschappen: de snelheid van uploaden en downloaden en tegelijkertijd de bandbreedte. Bij een klein bedrijf met weinig verkeer zijn beide specificaties minder belangrijk. Terwijl bij grote ondernemingen bandbreedte een steeds belangrijkere rol gaat spelen.

Weet u al welk type zakelijk internet het hoogste rendement heeft?

Denk er goed over na voordat u overstapt. Bent u al klant bij ons en geniet u al enige jaren van ons zakelijk internet? Ook dan laten we het u weten als er veranderingen zijn zodat u tijdig kunt overstapen naar een voordeliger abonnement. Daar zult u enkel de vruchten van kunnen plukken want is het niet geweldig als de rekening met vele honderden euro’s lager uitvalt terwijl u er qua snelheid erg op vooruit gaat. In deze moderne tijden wilt u vermoedelijk vele processen digitaliseren. U implementeert telefonie aan internet, het zogenaamde VoIP. En u verstuurt bestellingen via het internet. Ook de sociale media spelen voor uw marketingafdeling en communicatieafdeling een belangrijke rol. Het zijn immers sites waarmee u een grote doelgroep tegelijkertijd kunt aanspreken. Dankzij de cloud kan men zelfs onderweg of thuis nog aan het werk met persoonlijke gegevens. Met de uitstekende beveiliging die u bij uw zakelijk internet krijgt geleverd kan er niets gebeuren. Een hacker moet wel van heel erg ver komen om bij ons in te breken. Welke soorten internet zijn er op dit moment mogelijk? Laten we nogmaals stellen dat dit afhankelijk is van de locatie. Maar globaal gezien hebt u meestal de keuze uit glasvezel, DSL, straal, kabel of 4G.

Combineer het met telefonie en bespaar direct

Mocht u ten slotte nog enige vragen hebben dan hopen we dat u even contact met ons opneemt. We begrijpen dat het overstappen van provider voor zakelijk internet een gevoelige zaak kan zijn. Dat u daarom de kat uit de boom wilt kijken, daar hebben wij alle begrip voor. Bel of mail dan ook even met de klantenservice en vraag hen het hemd van het lijf. Nadien zult u zien dat onze servicemedewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar staan. Zowel bij nood als bij reguliere problemen of losse vragen. Dus wacht niet langer maar chat met onze medewerkers!