Wilt u graag een Engels cursus volgen?

Voor mijn werk moet ik heel vaak naar het buitenland en iedere keer als ik daar mensen ontmoet, voel ik dat ik mijzelf voor schut zet omdat mijn Engels namelijk niet goed is. Daar wilde ik graag iets aan doen. Het is namelijk een waarheid als een koe dat je niet echt slim overkomt wanneer je de taal maar nauwelijks spreekt. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een goede Engels cursus kon gaan volgen. Ik wilde graag individuele lessen gaan volgen omdat ik het idee had dat ik daar het meeste van zou leren. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om een Engels cursus te volgen bij een instituut dat een goede naam had opgebouwd. Ik kon de kosten van de Engels cursus declareren als bedrijfskosten en dus mocht de Engels cursus ook wel wat kosten. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om een goed instituut te vinden waar ik terecht kon en toen ik tegen een aantal mensen zei dat ik graag een Engels cursus wilde gaan volgen, kwamen zij allemaal met het advies om een keer naar de site van masterclassenglish.com te gaan kijken. Zij hadden namelijk toevallig ook allemaal een Engels cursus bij dit instituut gevolgd en de een was hier nog enthousiaster over dan de ander. Dat was voor mij heel interessant om te horen en ik heb daarom snel gekeken wat ik hier allemaal aan interessante mogelijkheden kon vinden. Ik heb de site met heel veel interesse bekeken en ik kan u zeggen dat ik al heel snel in de gaten had dat wanneer ik echt goed in de Engelse taal wilde leren spreken, ik hier het beste een Engels cursus kon gaan volgen. Ik heb mij daarom meteen ingeschreven zodat ik zeker wist dat ik al op korte termijn kon beginnen met de Engels cursus. Ik kan u zeggen dat ik het fijn vond om te merken dat ik meteen kon beginnen omdat de mensen van dit bedrijf geen wachtlijsten hanteren voor individuele lessen. Dat was heel prettig want hoe eerder ik mijn Engels kon opvijzelen, hoe beter het voor mij zou zijn. 

Deze Engels cursus was zeer nuttig

Ik heb inmiddels vele lessen gehad van mijn Engels cursus en ik kan niet anders dan zeggen dan dat ik hier heel veel baat bij heb gehad. Ik spreek nu echt heel veel beter Engels door deze Engels cursus. Mijn docent weet namelijk precies de juiste instructies te geven en ik merk dat ik nu veel beter kan zeggen wat ik wil zeggen in het Engels. Ik ben daarom heel blij dat ik hier een Engels cursus heb gevolgd. 

Schrijf u hier ook in 

Mocht u ook graag iets aan uw Engelse taalvaardigheid willen doen, dan raad ik u aan om u in te schrijven via masterclassenglish.com om een cursus te volgen. U zult merken dat u:

  • In rap tempo uw Engels verbetert
  • U altijd les krijgt van professionele docenten 
  • U heel veel waar voor uw geld krijgt 

Ik ben heel blij dat ik hier in de leer ben gegaan, want mijn Engels is nu veel beter.