Wilt u een hoogwerker huren?

Wilt u een hoogwerker huren?Bent u op zoek naar een goede, snelle en betrouwbare hoogwerker om te huren? Dan bent u bij Hendrikse Verhuur aan het juiste adres. Bij hen kunt kwalitatief goede hoogwerkers huren, maar ook heftrucks en verreikers. Ze verhuren deze machines in diverse segmenten. Dit betekent dat ze u voor iedere klus of project de juiste oplossing kunnen bieden.

Hoogwerker huren

Wilt u uzelf en/of uw werknemers een veilige manier geven om op hoogte te kunnen werken? Dan is een hoogwerker doorgaans van essentieel belang. Vooral op plekken waar het te duur is om steigers te plaatsen of wanneer dit teveel tijd kost, biedt een hoogwerker huren dé ideale, snelle oplossing. Wanneer het zelden voorkomt dat u een hoogwerker nodig heeft, kan het een te grote investering zijn om zelf een hoogwerker aan te schaffen. Het is dan slimmer om af en toe een hoogwerker te huren. Heeft u een hoogwerker nodig? Dan kunt u gebruikmaken van hun hoogwerker verhuur. Naast een hoogwerker huren kunt u nog veel meer huren bij Hendrikse Verhuur:

  • Hoogwerker
  • Verreiker
  • Heftruck

Verreikers zijn ideale machines om zware goederen te tillen en te verplaatsen. Ze worden bijvoorbeeld veel gebruikt in de industriële en agrarische en sectoren. In tegenstelling tot een heftruck, kunnen verreikers goed worden gebruikt op ruwe ondergronden. Dat is bijvoorbeeld ontzettend handig op een bouwplaats. Wilt u graag een verreiker in plaats van een hoogwerker huren? Dan kunt u op hun website meer informatie vinden.

Naast dat u bij hen hoogwerkers en verreikers kunt huren, hebben ze ook verschillende soorten heftrucks te huur. Heftrucks komen bijvoorbeeld goed van pas bij het laden en lossen van zware goederen in een magazijn of op een bedrijfsterrein.

Kies voor Hendrikse Verhuur

Hendrikse Verhuur bestaat al sinds 1998. Inmiddels hebben ze al ruim 20 jaar ervaring in het verhuren van hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Door de jaren heen hebben ze ook een ruim aanbod aan verschillende machines opgebouwd. Bij hen kunt u voor elke klus of project wel de geschikte heftruck, verreiker en/of hoogwerker huren. Naast het aanbieden van een ruime keuze in verschillende hoogwerkers, heftrucks en verreikers, hebben ze ook een goede service hoog in het vaandel staan. Dat houdt onder andere in dat ze de machine die u huurt zo snel mogelijk bij u op locatie leveren. Ze vinden dat niet alleen een snelle levering, maar ook het ervoor zorgen dat de machines veilig zijn om te gebruiken bij een goede service horen. Om deze reden bieden ze alleen kwalitatief goede heftrucks, hoogwerkers en verreikers aan van betrouwbare merken. Bovendien wordt elke machine na een huurperiode door hun specialistische medewerkers gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Door deze maatregelen te nemen, waarborgen ze zo goed mogelijk de kwaliteit en veiligheid van onze machines.

Nog een goede reden om te kiezen voor Hendrikse Verhuur zijn de lage huurtarieven die ze kunnen hanteren. Dankzij deze huurtarieven wordt het voor u namelijk nog aantrekkelijker om een heftruck, hoogwerker of verreiker bij hen te huren en niet aan te schaffen. Zo kunt u bij Hendrikse Verhuur al een hoogwerker huren vanaf 55 euro per dag, een heftruck vanaf 70 euro per dag en een verreiker al vanaf 150 euro per dag. Wat de uiteindelijke huurprijs zal zijn, hangt compleet af van welke machine u kiest en voor welke periode u de machine huurt. Uiteraard is het bij hen mogelijk om meerdere machines en bijbehorende aanbouwdelen tegelijkertijd te huren.