Wil jij graag bloemen versturen?

Er is altijd wel een gelegenheid om mooie bloemen te versturen! Een jarige, een mooi stel dat z’n huwelijksjubileum viert, een nieuwe woning, of gewoon iemand die een moeilijke periode doorgaat en wel wat vrolijks kan gebruiken. Nu kun je natuurlijk naar de plaatselijke bloemenwinkel gaan en daar kijken welke boeketten ze voor je klaar hebben staan. Met een beetje geluk zit er een boeket bij dat je leuk vindt, maar vaak ook zijn er nog maar een paar boeketten waar je uit kunt kiezen. Daar moet maar net de kleur die je in gedachten had bij zitten, en de soorten bloemen die je voor ogen had natuurlijk! Ook kost het je weer meer tijd. Je moet op de fiets stappen of in de auto springen om naar die ene goeie bloemenwinkel toe te gaan. Het kan natuurlijk heel anders! Wat als het bloemen versturen gewoon online kan? Als je kunt kiezen uit de mooiste kleurrijke, seizoensgebonden boeketten in allerlei mooie stijlen en kleuren? Zonder dat je tijd verliest aan naar de winkel toegaan of zonder dat de keuze maar beperkt is omdat een aantal mensen je net is voor geweest? En zonder dat je moet wachten omdat jouw ideale boeket nog moet worden samengesteld? In de hoop dat de medewerker direct goed begrijpt wat voor boeket je voor ogen hebt natuurlijk….Bloemen versturen kan veel makkelijker. Gewoon online, met keuze uit de prachtigste boeketten!

De mooiste bloemen versturen doe je via Frederiques Choice!

Frederiques Choice heeft de mooist bloemen in haar assortiment, van groot en weelderig tot charmant en bescheiden. Van felle kleuren tot pastelkleuren en wit. Bij Frederiques Choice kun je makkelijk en snel online de mooiste bloemen laten versturen. Waarom zou je bloemen versturen via Frederiques Choice? Eenvoudig en snel online te bestellen. Keuze uit de prachtigste boeketten. Wat dacht je van:

  • Plukboeket Geweldig
  • Boeket Elegant
  • Boeket Gloed
  • Plukboeket Seizoen
  • bonte tulpen in zinkemmer
  • Plukboeket Pastel
  • Boeket Jolig?

Jouw uitgekozen bloemen worden verstuurd in een prachtige verpakking. Het is mogelijk om er nog een persoonlijke boodschap aan toe te voegen. Frederiques Choice garandeert de allerbeste kwaliteit bloemen; ze komen direct van de kwekerij en zijn handgemaakt. Vaak zijn de bloemen dus nog verser dan wanneer je ze bij de bloemist koopt! Je kunt niet alleen terecht voor bloemen versturen, maar ook voor mooie accessoires. Ook die kun je gewoon op elk moment, op elk adres laten bezorgen. Je kunt je bestelling ruim van tevoren doen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een verjaardag of andere gelegenheid vergeet en je weet zeker dat er die dag een pracht van een boeket op het adres wordt bezorgd! Je bloemen versturen kan binnen 24 uur. Bezorging kan elke dag, behalve op zon- en feestdagen. Houd hier dus wel even rekening mee als je je bestelling doet! Frederiques Choice bezorgt ook in het buitenland! En wel in België, Duitsland, Luxemburg, Denemarken en Zweden. Levering is in dat geval mogelijk binnen 48 uur en kan op woensdag tot en met vrijdag (in Duitsland zelfs van dinsdag tot en met zaterdag). Lees voordat je bestelt wel even alle informatie over het bezorgland op het tabje bloemen bezorgen in het buitenland.

Meteen kijken naar de mogelijkheden?

Wil jij het jezelf makkelijk maken en makkelijk en snel online bloemen versturen? Dat kan prima bij Frederique’s Choice. Bezorging binnen 24 uur, keuze uit uitbundige of ingetogen boeketten in allerlei kleuren, en van de beste kwaliteit. In mooie verpakking verstuurd natuurlijk. En als je wilt kun je bij de bloemen ook nog allerlei leuke accessoires bestellen. Wat wil je nog meer? Kijk snel op nl.frederiqueschoice.com