Wil je een bbq thuisbezorgd hebben?

Geef je binnenkort een feestje voor een grote groep vrienden en zoek je daarvoor een fijne catering? Denk dan eens aan een bbq thuisbezorgd via bbqenzo.nl. Daar zijn ze gespecialiseerd in barbecuen en kunnen ze een kant en klaar pakket voor je bereiden dat ze bij je thuis bezorgen. Het enige wat je hoeft te doen is de barbecue aan te steken, het vlees te bakken en alle andere hapjes en salades serveren. Deze bbq thuisbezorgd komt namelijk inclusief extra’s, zoals brood, salades en zelfs sausjes. Je hoeft dus zelf helemaal niets te regelen, super fijn! Niet voor niets zijn de diensten van deze cateringservice zo populair. Want wie houdt er nu niet van een lekker potje barbecuen? Het is natuurlijk iets typisch Nederlands om in de lente en zomer geregeld de barbecue aan te steken, maar veel mensen vinden de voorbereiding zoveel werk en dus doen ze het niet zo vaak als ze zouden willen. Als je echter toch een kwalitatief goede barbecue wilt geven dan kun je bbqenzo.nl inschakelen. Zij weten precies waar je het lekkerste vlees inkoopt en welke salades het beste passen bij een barbecue. Je krijgt alles kant en klaar aangeleverd en natuurlijk wordt jouw bbq thuisbezorgd op een dag en tijdstip naar keuze. 

Wil je een bbq thuisbezorgd hebben?

Tapas, gourmet of bbq thuisbezorgd

Na het regelrechte succes van de bbq thuisbezorgd van deze aanbieder besloten ze nog meer soorten catering aan te bieden. Je kunt dus nu ook bij ze terecht voor:

  • Een volledige tapas maaltijd thuisbezorgd
  • Een gourmet maaltijd thuisbezorgd
  • Een pizza-oven pakket thuisbezorgd (pizzarette)

En uiteraard worden deze geleverd inclusief de benodigdheden om alles te bereiden. Niet iedereen beschikt immers over een pizzarette of goed gourmetstel. Misschien is dat wel deels de reden dat mensen zo graag hun maaltijd bestellen bij deze aanbieder. Alles wordt echt kant en klaar geleverd (zelfs in mooie schaaltjes!) en je hoeft er zelf helemaal niets voor voor te bereiden. Net als die bbq thuisbezorgd worden ook deze maaltijden geleverd in koelboxen. Zo blijft alles koel en vers tot het moment dat je het wil bereiden/opdienen.

Kant en klaar pizzarette pakket bestellen

Naast die bbq thuisbezorgd kun je dus ook een pizzarette pakket bestellen bij bbqenzo.nl. Dit is een goede optie voor als je een wat kleiner gezelschap hebt, want de pizzarette oven zet je midden op tafel, net als bij een gourmetstel. Je kunt kiezen uit diverse pakketten, welke te bestellen zijn vanaf een minimum van 5 personen. Voor elk persoon kies je het pakket dat diegene het lekkerst vindt, zodat iedereen lekker zit te smullen tijdens deze avond. Hoe uitgebreid de pakketten zijn hangt natuurlijk af van de prijs die je ervoor betaalt. Er zijn pakketten in verschillende prijsklassen, en zelfs pakketten speciaal voor kinderen. Uiteraard komt elk pakket met de pizzarette, geraspte kaas, de bodems en natuurlijk diverse groenten en stukjes vlees om de pizza’s mee te beleggen. Eventueel kun je er zelf nog een lekkere salade bij maken, maar in principe zijn deze pakketten (net als de bbq thuisbezorgd) groot genoeg om allemaal je buikje mee rond te eten.