Wie is de specialist op het gebied van serres?

Wij hebben onlangs een dubbele woning gekocht omdat wij veel geld over hadden en wij dit geld graag voor ons wilden laten werken. Wij hebben toen gekeken hoe wij ons geld zo konden investeren dat wij er maximaal rendement uit konden halen. Wij hebben toen gezien dat in een plaats bij ons in de buurt een dubbele woning te koop stond en daar hebben wij een bod op uitgebracht. Wij wisten namelijk dat de vraag naar woonruimte in deze stad heel groot is en daarom waren wij ook blij dat ons bod geaccepteerd werd. Wij hebben toen besloten om de woning weer in twee├źn te verdelen en om de woning een beetje uit te breiden. Bij het pand zat namelijk een grote tuin aan weerszijden en wij hebben toen besloten om de woningen uit te breiden met twee serres. Wanneer wij namelijk serres aan de woning zouden bouwen, zouden de woningen nog meer waard worden en dat betekende dus ook dat wij meer huur konden vragen. Wij hebben daarom gekeken wie wij konden vragen om de serres te realiseren. Wij hebben toen uitgezocht wie wij het beste in de arm konden nemen en wij hebben toen gemerkt dat wij voor goede serres bij de mensen van terhuurnebv.nl moesten zijn. Wij hebben de mogelijkheden van dit bedrijf even goed doorgenomen en wij hebben toen gemerkt dat dit bedrijf je voor een heel goede prijs aan goede serres kan helpen. Wij wilden daarom graag een keer met hen in overleg om te horen hoe zij ons konden helpen. Wij vonden het daarom ook prettig dat een adviseur van dit bedrijf bereid was om even bij ons langs te komen om te bekijken hoe wij het beste serres aan de woning konden bouwen. Wij hebben heel veel aan dit advies gehad want wij kregen heel goede handreikingen. Hierdoor hebben wij uiteindelijk een heel goed plan van aanpak weten te maken en daar zijn wij nog altijd heel tevreden over. Wij konden uiteindelijk voor een heel goede prijs serres laten bouwen en inmiddels staan de serres al aan de woning. 

Onze serres zijn prachtig geworden

Omdat wij de woningen hebben uitgebreid met serres, konden wij de woonruimte in de woningen aanzienlijk uitbreiden. De woningen zijn nu beide veel lichter doordat de serres heel veel meer daglicht in de woning laten stromen. Daardoor hebben de mensen die de woningen huren, dus niet alleen heel mooie serres, maar ook veel meer woongenot. Wij zijn daarom zeer tevreden over de serres die terhuurnebv.nl voor ons heeft weten te maken. 

Dit bedrijf levert heel goed werk

Wij zijn zeer tevreden over onze serres en wij hebben de samenwerking met Ter Huurne BV als heel goed ervaren. Kortom:

  • Wij zijn heel goed door dit bedrijf geholpen 
  • Wij zijn zeer tevreden over onze serres 
  • Wij zouden graag vaker met dit bedrijf willen werken 

Wilt u meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van terhuurnebv.nl. Hier kunt u zien wat dit bedrijf allemaal voor u kan doen.