We verzorgen de bedrijfsadministratie vanuit Rotterdam

Bij rad-administratie.nl bent u aan het goede adres als u uw bedrijfsadministratie in Rotterdam wilt uitbesteden of wilt inspecteren door een gerenommeerd administratiekantoor. Hier werken goed opgeleide mannen en vrouwen die ook graag uw administratie onder handen nemen. We werken voor zelfstandigen zonder personeel maar ook voor de midden- en kleinbedrijven. Dat is toch al snel een groot gedeelte van de totale markt. Overigens kunt u bij ons aankloppen als u hulp nodig hebt met uw bedrijfsadministratie in Rotterdam. Maar mocht u elders in de Randstad werken of zelfs in andere delen van het land, dan kunnen we u ook zeker van een afstandje van dienst zijn. In principe kunt u ons werk opdelen in drie categorieën:

  • Helpen met de belastingen en het aanvragen van toeslagen,
  • Hulp en advies met betrekking tot de bedrijfsadministratie, in Rotterdam of elders,
  • En we kunnen u coachen als u problemen hebt met uw huidige budget.

Daarbij doelen we niet eens zozeer op een tekort binnen uw begroting, maar meer op de manier hoe u dit budget het beste in kunt zetten. Kunt u beter investeren in betere producten of diensten, is het verstandig om een fusie aan te gaan of moet u investeren in nieuw personeel? Dit zijn allerlei zaken die u niet tegelijkertijd kunt doen, tenzij u een groot bedrag opzij hebt gezet. Maar dat geldt doorgaans niet voor kleinere bedrijven. Dat u daarom goed advies zoekt, dat vinden wij niet zo vreemd. Klopt u daarom gerust bij ons aan, wellicht kunt u ook wel wat hulp gebruiken met uw bedrijfsadministratie in Rotterdam.

Besteed uw bedrijfsadministratie in Rotterdam uit!

Het is geheel aan u in hoeverre u uw bedrijfsadministratie in Rotterdam aan Rave overlaat. Wilt u enkel wat hulp qua budgetcoaching? Of zoekt u hulp met betrekking tot de gehele bedrijfsadministratie? Rotterdam is de tweede stad van het land en één van de grootste havens van de wereld. Het is dan ook geen slecht idee om uw bedrijf hier te vestigen. Klandizie genoeg dus u zult met heel wat administratieve taken opgezadeld worden. Het is verstandig om dit grotendeels te digitaliseren. Dan kunt u de gegevens online naar ons doorsturen en is het tevens veel eenvoudiger om een intranet voor uw personeel op te zetten. Het is een eitje om vanaf nu pakbonnen en offertes uit te draaien net als belangrijke poststukken voor de gemeente of de Belastingdienst. Ook hierbij kunnen we u van dienst zijn want we kennen diverse programma’s waarmee u uw boekhouding een stuk aangenamer maakt. Of u nu hulp nodig hebt met uw bedrijfsadministratie in Rotterdam of ergens anders, op Rave’s administratieve dienstverlening kunt u rekenen. Hebt u er überhaupt weleens bij stilgestaan welke administratie u eigenlijk moet bijwerken? Hebt u bijvoorbeeld personeel in dienst? Dan is dat een extra factor, zeker als u het vergelijkt met een zzp’er. U moet de loonadministratie bijhouden, ziekteverzuim, vakantiedagen en u moet een wekelijkse planning maken, het liefste een aantal weken van te voren.

We werken voor ZZP-bedrijven en MKB-bedrijven

Het invullen van de aangifte is nooit een leuk klusje. Als bedrijf moet u er 4 keer per jaar aan geloven en daarnaast moet u een jaarlijkse begroting maken en dat is geen leuk klusje. Wilt u het daarom dubbelchecken? Roep dan de hulp van onze experts in. Wij weten precies wat u bijvoorbeeld wel en niet mag aftrekken zodat u er uiteindelijk niet bekaaid afkomt. Hebt u nog vragen? Bel ons dan op werkdagen, met uitzondering van de woensdag, tussen 09:00 uur en 16:00 uur gerust even op of stuur een e-mail.