Verrijk je DC comics heiligdom met figuren uit de Batman films

Als je ergens fan van bent, dan is het leuk om daar dingen bij te verzamelen. Sterker nog, het is helemaal leuk om een soort heiligdom te creĆ«ren. Deze plek kun je dan reserveren voor de strips die je leest, de films die je kijkt, de posters die je mooi vindt en de beelden van de figuren waar je fan van bent. Je hebt natuurlijk geen grip op datgene waar jij toevallig fan van wordt. Maar als je fan bent van Batman, de Batman strips, en de vele Batman films, dan heb je wel geluk. Er is immers zoveel materiaal te vinden over Batman. Als je alleen al kijkt naar de Batman films, dan is er een hele wereld met verschillende Batman figuren. Je kunt bijvoorbeeld alle verschillende Batman figuren verzamelen behorende bij alle films de er gemaakt zijn. Dat is leuk, want dan zie je ook meteen hoe het karakter door verschillende regisseurs is vormgegeven. Het  begon natuurlijk in de jaren 60 met de Batman films waarin de titelheld werd vertolkt door Adam West. Deze Batman was voor een hele gezellige kleurrijke en vrolijke Batman. Deze Batman films waren heel campy en het was ook meer komedie dan iets wat je serieus kon nemen. De kleinste kinderen konden er wellicht nog wel wat mee, maar voor de ouderen was het vooral komisch vermaak. Dat veranderde natuurlijk drastisch met de Batman films van Tim Burton. Batman werd door Burton opgevat als een donker en serieus personage in een hele duistere gotische wereld. Na Tim Burton nam Joel Schumacher het roer over met de films Batman Forever en Batman & Robin. Schumacher ging weer terug naar de kleurrijke invulling van het iconische personage van de jaren 60. Maar hoewel dit kon in de jaren 60, flopte dit idee compleet in de jaren 90.  Batman & Robin wordt door velen dan ook gezien als slechtste film allertijden. De regisseur Christopher Nolan bracht in 2005 de film Batman Begins uit en deze film was de eerst van een trilogie van Batman films. De drie films, Batman Begins, The Dark Knight en The Dark Knight Returns, lieten verschillende fases zien uit het leven van Batman. Deze Batman films zijn donker, serieus, vol actie en plotwendingen en over het algemeen worden deze films gezien als de beste Batman films. De huidige invulling van het karakter door Ben Affleck wordt niet door iedereen gewaardeerd, maar toch staat er al weer een nieuwe film op het programma met deze versie van Batman. De Batman films blijven dus populair en jij kunt de bijbehorende figuren van al deze verschillende films kopen via moviestore.nl.

Bestel jouw favoriete Batman figuren uit verschillende Batman films online

Het kan zijn dat je juist fan bent van de Batman uit het Nolan universum of juist van de Campy Batman uit de films van de jaren 60. In dat geval kun je de specifieke figuren die jij leuk vindt online bestellen via moviestore.nl. Maar als je gewoon fan bent van Batman en alles er omheen, dan is het ook leuk om de figuren uit alle films te bestellen. Deze kun je dan in je heiligdom op een rij zetten, zodat je precies ziet hoe het karakter zich door de jaren heen heeft ontwikkeld.

Bestel alles online via The Movie Store

Het leuke aan deze webshop is dat je alles eenvoudig online bestellen. Dit geldt voor Batman figuren, maar ook andere superhelden zoals:

Naast beelden en bustes kun je ook strips bestellen. Alles wat je wilt hebben kun je dan ook gemakkelijk toevoegen aan de winkelwagen.