Super snel met de taxi naar Schiphol

Een maand geleden kreeg ik helaas een bericht dat het minder goed ging met een familielid die in het buitenland woont. Omdat onze familie klein is heb ik direct geregeld dat ik op het vliegtuig kon stappen om haar te komen verzorgen. Ik had een ticket geregeld en mijn koffer al gepakt en toen keek ik op de website naar het treinverkeer en ja hoor, het was weer eens zover. Als er storing is, dan is dat storing op de treinverbinding met Schiphol. Ik zou de volgende ochtend vroeg vertrekken en treinen rijden volgens mij niet eens vroeg genoeg om mij op tijd naar Schiphol te brengen, dus ik ben op zoek gegaan naar een taxi naar Schiphol. Gelukkig kwam ik direct op goedkoopnaarschiphol terecht.

Vroeg op weg met de taxi naar Schiphol

In eerste instantie hikte ik tegen de prijs aan, want taxi’s kunnen behoorlijk prijzig zijn. Maar Goedkoopnaarschiphol.nl maakt zijn naam meer dan waar. Ik reisde niet alleen en nam mijn moeder mee en als we dit samen met de trein hadden moeten doen dan waren we bijna net zo veel kwijt aan reiskosten dan met de taxi naar Schiphol. Ik heb op de website direct kunnen berekenen welke kosten we zouden hebben voor een taxi naar Schiphol en het bleek dat het geen probleem was op zo’n korte termijn nog een taxi naar Schiphol te regelen. Voor de zekerheid heb ik nog even gebeld, maar dat was eigenlijk niet nodig. Ik kon gewoon direct via de site reserveren. Ik hield er rekening mee dat we intercontinentaal vlogen en dus drie uur van te voren aanwezig moesten zijn. Het is ongeveer veertig minuten rijden naar Schiphol en we vlogen redelijk vroeg in de ochtend, dus de taxi naar Schiphol zou geen rekening hoeven houden met opstoppingen in het verkeer. Dit liep erg gesmeerd. De volgende dag werden mijn moeder en ik bij mij thuis voor de deur opgehaald en gingen we in de taxi naar Schiphol. Mijn moeder was het volledig met mij eens. Dit was:

  • Relaxed
  • Voordelig
  • Snel

Eigenlijk hielp het ons om stressvrij te blijven, want we gingen toch best wel overhaast weg. Ik had op de website gezien dat het ook mogelijk is om naast een taxi naar Schiphol ook een taxi van Schiphol te boeken. We hadden echter geen idee wanneer we terug zouden komen, want we hadden een ticket voor enkele reis geboekt. Ik heb dus de website in mijn favorieten opgeslagen op mijn smartphone, zodat ik ook eenvoudig een taxi van Schiphol naar huis kan boeken op het moment dat we wisten dat we weer naar huis zouden gaan. We zijn nu op plek van bestemming en alles is vlot verlopen, wat heel erg fijn is. Ik heb net een taxi naar Schiphol voor mijn vader en mijn zusje geboekt. Het is super handig dat dit zo eenvoudig via de website kan. Ze zullen zich bij ons voegen en dankzij de taxi naar Schiphol net zo relaxed aankomen als wij. Over drie weken gaan we samen weer naar huis en ik heb meteen een retourafspraak gemaakt voor ons vieren.

Voortaan altijd met de taxi

Ik heb hier wel van geleerd. Het is me vaker overkomen dat ik een vlucht bijna mis door storing met het openbaar vervoer. Ook heb ik één keer mijn auto op de parkeerplaats voor lang parkeren gezet, maar dat was zo’n gedoe met pendelbussen. Voortaan pak ik altijd de taxi naar Schiphol. Voor de prijs hoef je het niet te laten en het scheelt je veel stress. En het is echt heel eenvoudig geregeld met Goedkoopnaarschiphol.nl.