Schrijf u vandaag nog in voor de vca vol!

Als u in uw werk regelmatig te maken krijgt met situaties die gevaren kunnen opleveren voor uw veiligheid, dan is het zeer aan te raden om een vca vol bij ons te komen volgen. Voor veel werknemers is deze vca vol ook verplicht. Werkgevers willen graag geen enkel risico lopen en vandaar dat zij u naar een vca vol sturen. Deze vca vol is bij ons in een dag te behalen en gedurende deze dag leert u alles over veilig werken. Wij geven onze vca vol op drieëntwintig locaties in het hele land, dus er is altijd wel een plaats te vinden dichtbij uw woonplaats. Ook kunt u bij ons de digitale variant van de vca vol volgen. Dit is een cursus die u geheel via het internet kunt volgen. Dat betekent dus dat u in uw eigen tempo kunt studeren. Ook kunt altijd contact opnemen met een van onze trainers. Zo kunt u hem of haar dus altijd al uw vragen stellen over de opdrachten die u heeft moeten doen. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij hebben op onze site namelijk meer informatie over de verschillende mogelijkheden die wij u bieden weten te plaatsen, en wij hopen daarom ook dat u een keer op VCA-Cursus.com wilt komen kijken. Uiteraard is het ook mogelijk om u via onze site te komen inschrijven. Bekijk even of u gaat voor de digitale variant of dat u liever in een klas met maximaal twintig andere cursisten wilt worden onderwezen. Wij staan voor u klaar om u van advies te voorzien en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer mogen spreken.

Tijdens de vca vol maken wij gebruik van een interactieve leeromgeving

Wij zijn van mening dat leerstof het beste blijft hangen wanneer u dit goed kunt oefenen. Wij maken daarom ook het liefst gebruik van een interactieve leeromgeving waar u heel goed voorbereid wordt op het examen dat u aan het eind van de dag zult gaan afleggen. Onze werkwijze is als volgt. Mocht u kiezen voor de vca vol in klassikaal verband, dan zult u op de gekozen dag om half negen verwacht worden op de locatie van de cursus. Wij zullen u op groot scherm een aantal videofragmenten laten zien en aan de hand van deze fragmenten zullen wij u een aantal vragen stellen. Deze vragen worden vervolgens door onze instructeur nader besproken zodat u kunt zien waarom u een verkeerde inschatting maakte, of waarom u juist het goede antwoord gegeven hebt. Zo kunt u al doende de stof tot u nemen en is de kans groot dat u aan het eind van de dag zult slagen voor de vca vol. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site mogen ontvangen. Hier kunt u zich namelijk opgeven voor de vca vol en wij hopen daarom ook dat u dit snel een keer wilt komen doen.

Meer dan negentig procent van alle deelnemers slaagt aan het eind van de dag

Wanneer u zich inschrijft voor de cursus en gedurende de cursusdag goed oplet, is de kans dat u zult slagen meer dan negentig procent. Kortom:

  • vergroot de veiligheid op de werkvloer met onze cursus
  • leer omgaan met de risico’s die u op de werkvloer loopt
  • behaal aan het eind van de cursusdag uw certificaat

wij hopen u snel een keer op VCA-Cursus.com te mogen ontvangen.