Op zoek naar een horeca koelkast?

Dag allemaal! Ik heb een tijdje niet zo veel van me laten horen, omdat ik lekker op wintersport ben geweest. Deze week heb ik het schrijven echter weer opgepakt. Ik schrijf een blog over een product dat goed van pas komt voor horeca-ondernemers: de horeca koelkast. Zelf heb ik ook een lange tijd in de horeca gewerkt. Dit staat bekend om hard werken en lange dagen. Toch heb ik er een hele leuke tijd gehad! Tijdens mijn werkjaren maakte ik natuurlijk geregeld gebruik van de horeca koelkast. Deze koelkasten zijn wellicht anders dan de koelkast die jij in je huis hebt staan. In deze blog ga ik vertellen wat de horeca koelkast nou zo bijzonder maakt. Ook vertel ik waar jij als ondernemer deze koelkast het beste kunt bestellen en hoe ik dit destijds heb aangepakt bij het bedrijf waar ik toen voor werkte.

Waarom een horeca koelkast?

Tijdens deze koude dagen sta je er wellicht niet zo veel bij stil. Toch is de horeca koelkast straks met het hete zomerweer een heuse noodzaak. Veel producten zullen koud bewaard moeten worden. Daarnaast hebben veel horecabedrijven zoals restaurants of feestzalen geregeld grote aantallen mensen over de vloer. In het restaurant waar ik werkte, werd regelmatig een bruiloft gevierd. Dit betekende ontzettend veel lekkere hapjes die van tevoren klaar werden gemaakt en opgeslagen moesten worden in de horeca koelkast. Wat maakt  deze koelkast nou zo’n succes? Allereerst uiteraard het formaat. De koelkast is een stuk groter dan een reguliere koelkast. Daarnaast kent de horeca strikte hygiĆ«ne- en voedselveiligheid. De koelkasten zijn zo gemaakt dat de producten zo lang mogelijk goed blijven waardoor er geen derving ontstaat. Er zijn ook veel horeca koelkasten te koop met glazen deuren. Het voordeel hiervan is dat je als ondernemer direct zicht hebt op je voorraad. Dit is makkelijk en kost weinig tijd. Uiteraard is het ook een stuk beter voor de producten als de deur van de horeca koelkast niet telkens geopend hoeft te worden. De koelkasten kunnen voor diverse producten gebruikt worden. Hierbij kun je denken aan een voorraadkoelkast waar alle producten in opgeslagen worden die niet gelijk geconsumeerd worden. Ook bestaan er koelkasten voor fusten en voor drankjes.

Waar kan de horeca koelkast besteld worden?

Toen ik in de horeca werkte, werd mij gevraagd om op het internet een nieuwe horeca koelkast te bestellen. Zelf had ik natuurlijk ervaring als serveerster, maar verstand van koelkasten had ik niet. Gelukkig werd het mij online erg makkelijk gemaakt. Ik kwam al snel uit op de website van veld. Deze vind je via de volgende link: veld.nl.Deze website kent een duidelijke weergave van alle producten. Zelf had ik nog een heleboel vragen over het energieverbruik van de horeca koelkast. Ik nam contact op met veld en werd zeer vriendelijk te woord gestaan. De medewerker heeft me veel informatie gegeven over de horeca koelkast waarna wij hebben besloten om de koelkast inderdaad bij veld aan te schaffen. Ik zou iedere ondernemen aanraden om de horeca koelkast bij veld aan te schaffen, om de volgende redenen:

  • Goede verhouding prijs/kwaliteit
  • Vriendelijke medewerkers
  • Fantastische service