Onze rvs kogelgewrichten zijn zeer duurzaam

Een greep uit onze collectie rvs kogelgewrichten:

  • Kogelgewrichten van staal en kunststof, kortom: van roestvrij staal (rvs),
  • Kogelgewrichten van staal met kogelpennen,
  • Axiale gewrichten
  • Stangkoppen met binnen- en buitendraad.

U leest het, T-Technics heeft heel wat rvs kogelgewrichten in huis. En dat is nog maar een kleine greep uit ons assortiment aan rvs kogelgewrichten. U gebruikt het kogelgewricht uiteraard als er een verbinding moet worden gemaakt tussen draaiende objecten. Objecten die in meerdere richtingen bewogen moeten kunnen worden. In die zin kunt u deze rvs kogelgewrichten vergelijken met het kogelgewricht in het menselijk lichaam. Voorbeelden daarvan zijn de atlas en de draaier in de nek maar een meer herkenbaar voorbeeld is het heupgewricht: de aanhechting van de heup met uw onderbenen. Afijn, deze kogelgewrichten vindt u bijvoorbeeld terug in een statief. De camera die u daarop plaatst, moet diverse kanten op kunnen bewegen en tevens in dezelfde positie vastgezet kunnen worden. Onze producten zijn uitermate betrouwbaar en tevens leverbaar in de door u gewenste afmeting. We bieden u een keur aan verschillende gewrichten, niet alleen maar van roestvrij staal. Ook al is dit materiaal, een legering van ijzer, chroom en koolstof, absoluut aan te raden. IJzer corrodeert namelijk als het wordt blootgesteld aan zuurstof. Kijk maar eens naar de carrosserie onder een auto uit de jaren zeventig en u weet precies wat we bedoelen. Een ander bekend voorbeeld is de rode planeet Mars. De rode kleur is afkomstig van roest, oftewel gecorrodeerd ijzer. De koolstof is de beschermende laag en zal de legering een stuk sterker maken. En ten slotte vindt u nikkel of chroom in deze legering want deze elementen zorgen voor de instandhouding van de mooie metaalkleur.

Rvs kogelgewrichten zijn een belangrijk onderdeel van de gasveer

Wilt u liever een gewricht van een andere metaalsoort? Dan kunnen we u daar wellicht wel mee helpen. Maar de meeste producenten die gebruik van een kogelgewricht kiezen voor rvs kogelgewrichten. We hebben de rvs kogelgewrichten opgenomen als bevestigingsmateriaal van onze uitstekende gasveren. Gasveren worden in de industrie gebruikt als schokdempers in auto’s, bureaustoelen en vele andere objecten, zelfs in gereedschappen en pennen treft u weleens een gasveertje aan.  Als u enkel onderdelen waaronder onze rvs kogelgewrichten wilt bestellen dan is dat ook zeker een goede optie. We bieden u in ieder geval een keur aan artikelen aan die u aan uw offerteaanvraag kunt toevoegen. Alle combinaties zijn mogelijk en het is niet meer dan logisch dat u diverse rvs kogelgewrichten in verschillende groottes wilt bestellen. We zijn van alle markten thuis en produceren in vrijwel alle gestandaardiseerde afmetingen rvs kogelgewrichten maar ook gaffels, stangkoppen en grondplaten. Nadat u de offerteaanvraag hebt opgestuurd gaan we er naar kijken. De prijzen hebben niet alleen te maken met het type product, maar ook met het aantal. Bent u tevreden met deze prijsopgave? Dan gaan we snel tot levering over zodat u verder kunt gaan met de productie.

Ons bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring

Hebt u een nieuw product ontwikkeld en zoekt u daarom rvs kogelgewrichten die afwijken van de gestandaardiseerde producten? Dan bent u wederom bij ons aan het juiste adres. Maatwerk past bij ons en met meer dan 30 jaar ervaring mag u er wel vanuit gaan dat we uw wensen tot realiteit kunnen smeden. We bieden daarnaast diverse producten van gerenommeerde topmerken en kunnen we vrijwel alle afgebeelde artikelen uit voorraad leveren. U vindt ons in Haaksbergen en u bent er op afspraak meer dan welkom. Maar in principe kunt u alles via de telefoon en mail met ons overleggen. Bekijk voor de contact gegevens onze website http://t-technics.nl/