Onze boekhouder uit Groningen kan u op weg helpen

Gaat u binnenkort een bedrijf starten? Dan komt er meer papierwerk bij kijken dan u lief is. Misschien wilt u als ZZP’er of MKB’er liever deze werkzaamheden uitbesteden aan een boekhouder. Is Groningen de provincie of stad waar u werkt? Neemt u in dat geval eens contact op met Anfano. Op anfano.nl leggen we u graag uit wat wij als boekhouder in Groningen voor u kunnen betekenen. Als beginnende ondernemer gaat het u nog verbazen wat u allemaal moet doen en regelen voordat u überhaupt aan de slag kunt gaan. Want u moet onder andere een website laten bouwen, algemene voorwaarden opstellen, contracten opstellen, u inschrijven bij de Kamer van Koophandel en wellicht wilt u ook nog eens octrooi aanvragen. Gaat u een winkel openen? Dan krijgt u ook nog eens te maken met vele personele zaken zoals roosters en salarisadministratie. U wilt het cao-akkoord dat voor uw sector is geregeld zo nauwkeurig mogelijk opvolgen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het bijhouden van de in- en verkoop. Dit zijn zaken die niet alleen geregeld moeten worden als u aan een bedrijf begint, maar eerder een doorlopende zaak zijn die u niet mag vergeten. Want uw personeel zal het u niet in dank afnemen als u hun loon niet tijdig uitbetaald. Deze boekhouder in Groningen kan u in ieder geval helpen met salarisadministratie en het bijhouden van ziekteverzuim en vakantie-uren. Genoeg redenen om in ieder geval eens op onze website te kijken.

Uw administratie blijft op orde dankzij deze boekhouder in Groningen

Naast ondersteuning in de vorm van administratief werk kan onze boekhouder in Groningen u ook deskundig advies geven. Welke investering kunt u het beste maken en wat zijn slimme marketingstrategieën? Hebt u een plan voor de toekomst en is dat plan voornamelijk gericht op de korte of juist de lange termijn? Onze boekhouder in Groningen kan u professionele ondersteuning en advies geven over een zeer breed terrein aan onderwerpen. En natuurlijk helpen we u ook met het echt zware werk: berekeningen.

  • Want u kunt ongetwijfeld wel wat hulp krijgen als u de Belastingaangifte invult. Die aangifte is voor elk bedrijf in Nederland een verplicht jaarlijks terugkerend begrip.
  • En wat te denken van het opstellen van de jaarlijkse begroting? Onze boekhouder in Groningen helpt u daar erg graag mee en zal foutjes snel corrigeren.
  • Ook voor de aanvraag van bepaalde toeslagen mag u op Anfano rekenen.
  • En hoe u het beste kunt omgaan met crediteuren en debiteuren zodat u op tijd wordt uitbetaald voor gedane diensten of geleverde producten.

Voor een keur aan rechtsvormen kunnen we het administratieve werk overnemen. Denk aan veelvoorkomende rechtsvormen zoals de BV en NV maar ook zeldzamere varianten zoals de CV en VOF. Overigens werkt de boekhouder in Groningen ook buiten de provincie. Want veel werk kan digitaal gedaan worden zodat we ons kantoor niet eens hoeven te verlaten.

Komt u eens bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek

Ziet u het wel zitten om een boekhouder in Groningen in de arm te nemen? Lukt het u op dit moment niet om dit rond te krijgen? Of wilt u enkel wat deskundig advies of jaarlijkse hulp bij het invullen van de belastingaangifte? Neem in ieder geval eens vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken en natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. De koffie en thee staan voor u klaar net als een professionele en hoogopgeleide boekhouder in Groningen.