Neon Led verlichting van de LedstripKoning

Steeds meer mensen kiezen ervoor om gebruik te maken van neon Led verlichting en eigenlijk is de belangrijkste reden dat veel mensen kiezen voor neon led verlichting versus gewone verlichting, dat neon led verlichting veel flexibeler is. Wanneer je gewone neon lichten aanschaft dan komen die in een vooraf gemaakte vorm, en dat is bij neon led verlichting niet het geval. Je kunt er dus verschillende vormen meemaken en voor bepaalde gelegenheden is dat een geweldige uitkomt. Bij de neon led variant is de lamp niet gemaakt van glas en dat is precies hetgeen er voor zorgt dat de led flexibel is. De zogenaamde ledstrips kunnen in de vorm worden gebogen die gewenst is. Een bekend voordeel van neon led verlichting, maar zeker de moeite van het vermelden waard, is het feit dat neon led verlichting vele malen langer meegaat. Eigenlijk zou iedereen voor deze ledverlichting moeten kiezen omdat het niet alleen op termijn goedkoper is, maar ook beter voor het milieu. Wat veel mensen doorgaans tegenhoudt, is het feit dat de eerste investering wat duurder is. Je betaalt per ledlamp namelijk meer dan voor een gewone lamp. Maar in dit geval kunnen we wel degelijk stellen dat goedkoop duurkoop is en dat het zeer aan te raden is, mits je dit nog niet gedaan, eens te kijken naar de mogelijkheden van neon led verlichting en je oude lampen gewoon eens te vervangen. Het is de investering namelijk meer dan waard. Laten we de genoemde voordelen eens opsommen voordat we verder gaan met de andere voordelen van led:

  • Led is flexibel
  • Led gaat veel langer mee
  • Led is goedkoper op de lange termijn

Neon led verlichting: Meer voordelen belicht!

We brachten eerder al ter sprake van de neon led verlichting grote voordelen heeft, waarvan flexibiliteit, duurzaamheid en een betere prijs er drie van waren. Maar daar blijft het niet bij, want er zijn nog meer voordelen aan het gebruik van neon led verlichting. Een van de belangrijkste voordelen is dat led veiliger is dan gewone lampen vanwege de laagspanning. Ook is de led neon verlichting waterdicht en dat draagt bij aan de veiligheid. Niet alleen zijn de strips flexibel, het is ook zo dat je ze in verschillende maten kunt kopen. Dat wil zeggen dat je kunt kiezen voor brede of smalle ledstrips. Wat dat eigenlijk wil zeggen is dat het profiel van de strip zeer flexibel is en dat je ook een aangepast profiel kunt bestellen op onze website. De verlichting van leon led is zeer prettig en egaal, waardoor het een rustigere uitstraling heeft maar wel voldoende licht geeft. Kies je voor grotere maten led, dan is het zo dat je ook kunt kiezen voor verschillende lichtsoorten. Het instellen van kleuren voor je neon led verlichting geldt wel alleen maar voor de grote maten. Hou er dus rekening mee dat bij de kleinere maten dit geen optie is.

Buigbare ledstrips

De buigbare strips zorgen dus voor een zeer hoge mate van flexibiliteit. Wil je graag weten wat we verder nog allemaal kunnen betekenen of heb je een vraag over onze producten, schroom dan zeker niet en bel even met een van onze medewerkers of stuur een bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug. Op onze hoge kwaliteit led strips heb je altijd twee jaar garantie Daarnaast is het zo dat we altijd zo snel mogelijk leveren. Plaats je bestelling voor kwart voor twaalf in de nacht, en dan heb je de bestelling al de volgende dag in huis. Kijk voor meer informatie op: ledstripkoning.