Maakt u al gebruik van videoconferencing?

Maakt u al gebruik van videoconferencing? Ons bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid en dat zorgde dat wij moesten gaan kijken hoe wij efficiĆ«nter konden vergaderen. Wij zijn een zeer internationaal bedrijf en waar wij vroeger nog wel naar andere landen afreisden om met collega’s te vergaderen, daar wilden wij dit nu liever niet meer doen. Ten eerste kost het namelijk heel veel tijd om altijd maar het vliegtuig te pakken, maar bovendien is het ook niet echt goed voor het milieu om om ieder wissewasje op reis te gaan. Vandaar dat wij zijn gaan kijken of er ook mogelijkheden waren om op afstand te kunnen vergaderen. Wij hadden gehoopt dat er zoiets zou bestaan als Skype voor bedrijven en wij hebben daarom uitgebreid onderzoek gedaan naar de vraag of wij een technisch middel konden vinden waarmee wij met mensen aan de andere kant van de wereld konden vergaderen. Wij hebben toen een site gevonden waar wij meer informatie vonden over videoconferencing. Dat was precies waar wij naar op zoek waren. Wij waren meteen heel erg enthousiast over videoconferencing en wij hebben gekeken hoe wij hier gebruik van konden gaan maken. Wij hebben daarom meteen een bedrijf gezocht dat ons aan de middelen voor videoconferencing kon helpen. Het is namelijk belangrijk om de juiste middelen te gaan gebruiken, omdat je anders niet lekker kunt vergaderen. Wij zijn daarom gaan zoeken naar een specialist op het gebied van videoconferencing en zo kwamen wij terecht bij de mensen van clickon.nl. Deze site maakte meteen een heel professionele indruk op ons en wij hebben meteen gekeken of wij met deze mensen in zee konden gaan. Zij boden ons namelijk heel mooie oplossingen voor het probleem waar wij mee te kampen hadden. 

Wij zijn fan van videoconferencing

Toen wij even contact opnamen met de mensen van clickon.nl, kregen wij een heel vriendelijke medewerker aan de lijn. Deze vertelde ons wat de mogelijkheden waren en hoe wij gebruik konden gaan maken van videoconferencing. Wij kregen te horen dat het voor ons bedrijf heel goed mogelijk was om over te stappen op videoconferencing. Toen wij even een berekening gingen maken van de kosten die ons dit zou kunnen besparen, waren wij meteen zeer onder de indruk. Het is namelijk zo dat wanneer je overstapt op videoconferencing, je heel veel reiskosten kunt besparen. Doorgaans kun je met een paar vluchten je investering in videoconferencing er al uit hebben. Dat was voor ons dan ook voldoende reden om meteen op deze techniek over te stappen. 

Wij zijn zeer tevreden over clickon.nl

Wij zijn blij dat wij met de mensen van clickon in zee zijn gegaan. Wij hebben namelijk een heel goede oplossing voor ons probleem weten te vinden. Kortom:

  • Wij zijn heel goed door deze mensen geholpen 
  • Wij kunnen nu heel veel reiskosten besparen 
  • Wij zijn zeer te spreken over de hoge kwaliteit van de verbinding

Kijk voor meer informatie ook even op de site van clickon.nl. U kunt hier zien wat men u allemaal te bieden heeft. U zult zien dat zij heel veel interessante apparatuur beschikbaar hebben.