Leuk nieuw beddengoed gekocht

Vorige week hebben mijn vriendin en ik een nieuw bed gekocht. Onze vorige bed was al erg oud, niet erg comfortabel en wij wilden graag een iets groter bed. Doordat wij nu een ander formaat bed hebben, moesten wij ook nieuw beddengoed kopen. Online vonden wij de webshop van het bedrijf textielhuis en hier hebben wij voordelig diverse leuke artikelen gekocht. Mijn vriendin en ik wilde graag een nieuw bed kopen. Het vorige bed had ik al sinds ik een tiener was en ik heb er vele jaren in geslapen. Ik wilde graag destijds graag een groot bed voor mijzelf, want dat vond ik fijn slapen. In het bed passen twee mensen, maar dan lig je wel erg dicht naast elkaar. Ik woon nu ongeveer vier jaar samen met mijn vriendin en wij hebben altijd in mijn oude bed geslapen. Wij vonden het destijds zonde om een nieuw bed te kopen, vooral omdat wij niet veel geld meer overhadden. Ik ben iemand dat altijd erg veel beweegt tijdens het slapen, waarschijnlijk omdat ik mijn dromen intensief beleef. Door mijn vele bewegen, maakte ik mijn vriendin regelmatig wakker en ik verstoor haar nachtrust op deze manier. Een paar weken geleden vertelde mijn vriendin mij dat ze het tijd vond voor een nieuw en groter bed. Dat zou dan betekenen dat wij ook nieuw beddengoed moesten kopen, want dat zou niet meer passen. In bedrijf bij ons in de buurt verkoopt veel verschillende bedden en daar vonden wij een comfortabel en groot bed. Wij zouden dan wat verder uit elkaar liggen en mijn vriendin hoopt dat ik haar minder vaak wakker maken. Het bed was op voorraad en kon bijna direct geleverd worden. Wij moesten nog wel zelf zoeken naar nieuw beddengoed. 

Groot assortiment aan beddengoed

Mijn vriendin en ik gingen samen eerst naar een aantal winkels in de buurt om nieuwe lakens en een overtrek uit te zoeken. Het viel ons op dat de producten allemaal erg duur waren bij deze winkels. Het was jaren geleden dat wij voor het laatst beddengoed hadden gekocht en wij hadden het idee dat wij het toch goedkoper hadden gekocht. Ook zagen wij weinig leuke artikelen bij deze winkels en wij besloten om online verder te zoeken. Wij vonden al snel de website van textielhuis en zagen dat ze hier een zeer groot assortiment hebben. Wij konden gemakkelijk zoeken op onze maten en zagen diverse leuke artikelen voor een goede prijs. Wij besloten om hier al ons beddengoed in een keer te kopen.

Leuke artikelen en een goede kwaliteit

Vlak voordat ons nieuwe bed werd geleverd, kwam ons nieuwe beddengoed binnen. De lakens en overtrekken hebben een goede kwaliteit en wij vinden de artikelen erg leuk. Onze slaapkamer wordt nu opgevrolijkt door leuke kleuren en patronen van de nieuwe dekbedovertrekken. Het oude bed hebben wij in een logeerkamer gezet en zal nu door onze gasten worden gebruikt. Voor het kopen van beddengoed kunnen wij textielhuis.nl aanraden.

  • Ze hebben een groot assortiment
  • Je kan gemakkelijk zoeken op maten
  • Wij vonden verschillende leuke artikelen voor een goede prijs
  • De kwaliteit is erg goed