LED werklamp nodig?

Bij Werken bij Licht wordt een ruim assortiment A-kwaliteit verlichting voor jouw (landbouw)voertuig, vrachtwagen, aanhanger of bedrijf aangeboden. Op de website van WerkenbijLicht.nl kun je zien wat voor LED werkkampen er in het assortiment zitten. De LED werklampen zitten in diverse prijsklasse, kies je voor een van de gunstig geprijsde standaard LED werklampen of ga je voor de populaire Wesem LED werklampen? Hoe dit, en meer, zit, lees je in deze pagina. 

Goede werkverlichting is onmisbaar!

Goede werkverlichting is absoluut een must. Zeker wanneer er in het donker gewerkt wordt. Een goede werkverlichting verhoogt ook de veiligheid en draagt bij aan een prettige werkomgeving. De LED werklampen geven een mooi helderwit licht af. Het is bewezen dat werken bij dit helderwitte licht veel efficiënter is en ook nog eens minder vermoeiend is voor de ogen. De LED werklampen van Werken bij Licht zijn zeer efficiënt in gebruik en bespaart ook nog eens brandstof. Je denkt dus niet alleen aan de gezondheid van je ogen en jezelf, maar ook om het milieu. LED werklampen zijn dus duurzaam, ook kunnen ze goed tegen een stootje en gebruiken deze lampen minder energie dan uw halogene werkverlichting.

Werken bij Licht heeft een ruim, divers assortiment voor de LED werklampen, zo hebben ze onder andere de standaard werklamp. Dit is een werklamp uit de standaard serie IP65 stof- en spreidlicht, het is radio-ontstoord en voorzien van een 40 centimeter lange VMVL kabel. Bij deze werklampen wordt stalen bevestigingsmateriaal meegeleverd. Alle standaard werklampen zijn voorzien van 3W Epistar led chips. 

Ook hebben ze professionele LED werklampen. Kies je deze, dan kies je voor kwaliteit. Een professionele LED werklamp heeft hoogwaardige aluminium behuizing met dikke koelribben en een IP67 of IP68 beschermingsklasse. Ook is deze voorzien van een 50 centimeter lange soepele neopreen aansluitkabel. Ook heeft het hoogwaardige Bridgelux en CREE LED chips van de nieuwste generatie met daaromheen electronica van gerenommeerde merken als Samsung. Deze LED werklamp is voorzien van hoge kwaliteit A2 RVS bevestigingsmateriaal. 

Ga je het liefst voor de hoogst haalbare kwaliteit? Dan is de LED werklamp van Wesem iets voor jou. Deze worden gebruikt door trailerbouwers, machinebouwers en producenten uit de landbouwindustrie en op hun voertuigen gemonteerd. De werklampen van Wesem zijn IP69 waterdicht en doorstaan de pekel tests en hebben de hoogste lichtopbrengst per effectieve watt. De werklampen worden geproduceerd in de Europese Unie en voldoen aan alle strenge veiligheidseisen. 

Waarom dan specifiek LED?

Er zijn een paar redenen waarom je het beste voor LED kunt gaan. Enkele redenen zijn:

  • Een LED werklamp heeft een langere levensduur: LED lampen gaan meer dan 35.000 branduren mee. Dit is 30 keer langer dan gloeilampen. Hiermee bespaar je energiekosten en lever je een bijdrage aan het milieu
  • Een LED werklamp heeft ook nog een hoge efficiëntie: Je bespaart meer dan 70 procent op energieverbruik op traditionele verlichting. 
  • Een LED werklamp is verlichting met groen karakter: Het lage energieverbruik maakt niet alleen dat het LED verlichting beter is voor het milieu, daarnaast heeft het nog meer groene elementen in zich. Omdat LED lampen geen hitte produceren dragen deze niet bij aan de verwarming van de ruimte waar ze hangen. Hierdoor zal de airconditioning minder hard moeten draaien waarbij wederom energie en CO2 bespaart kan worden.