Koop de leukste Holland souvenirs

Koop de leukste Holland souvenirsBen jij op zoek naar leuke Holland souvenirs die je bijvoorbeeld als relatiegeschenk kan weggeven? Dan raden we je hiervoor aan om naar de website van de gift shop van Jan Steen te komen. Hier vind je namelijk een geweldig assortiment van Holland souvenirs.

  • Vingerhoedjes
  • Magneten

In het assortiment van Jan Steen vind je uiteenlopende soorten bedrukte vingerhoedjes en ook op het gebied van magneten vind je zeer originele opdrukken. Deze hebben overigens niet alleen maar te maken met Nederland, ook voor andere landen kun je hier genoeg opdrukken vinden. Het is dan ook zeker een aanrader om hier eens een kijkje te komen nemen en een keuze te maken uit de vele soorten Holland souvenirs die ze hier hebben. Naast de vingerhoedjes en de magneten die ze hier in hu Emaille-Atelier maken hebben ze ook kettinghangers en oorstekers. Is dat dus waar je naar op zoek bent op het gebied van Holland souvenirs, dan is dit zeker de website waar je even een kijkje moet komen nemen. Dat is zeker iets waar je geen spijt van zult krijgen! Er zijn je al veel mensen hier in voorgegaan en zij vinden het altijd weer fantastisch om een bestelling op de website van Jan Steen te plaatsen. Het is daarbij wel belangrijk om op de hoogte te zijn van de voorwaarden waar je aan moet voldoen.

Het bestellen van Holland souvenirs

Wanneer je de keuze wilt maken voor het bestellen van de verschillende soorten Holland souvenirs die je hier op de website kunt vinden, dan is het van belang om te weten dat je aan bepaalde voorwaarden moet voldoen. Zo moet je bij de vingerhoedjes minimaal 25 stuks afnemen voordat je een bestelling kunt plaatsen. Een andere voorwaarde is dat de waarde van de bestelling boven de € 50,- moet uitkomen voordat je deze ook daadwerkelijk kunt plaatsen. Dit lijkt misschien een beetje vreemd, maar je zult al snel merken wanneer je op de website gaat kijken, dat je hier heel erg makkelijk aan deze voorwaarden kunt voldoen. Je zult veel meer stuks willen bestellen en ook aan het bedrag zit je zo. Het enige wat jij dan nog hoeft te bedenken is aan wie je de Holland souvenirs precies gaat geven. Want ze zullen namelijk erg populair zijn! Veel bedrijven bijvoorbeeld kiezen ervoor om de Holland souvenirs als relatiegeschenken weg te geven. Niet alleen de buitenlandse relaties zullen dit ontzettend leuk vinden, maar ook de mensen die gewoon in Nederland wonen vinden het fantastisch om deze Holland souvenirs te ontvangen.

Maak een keuze uit het ruime assortiment

Je bent vast wel eens naar een souvenirwinkel geweest in Nederland. Je vindt hier vaak iedere keer weer dezelfde soort dingen terug en dit kan al snel een beetje gaan vervelen. Dat is natuurlijk niet waar je naar op zoek bent. Daarom kunnen we je echt aanraden om voor je Holland souvenirs naar deze website toe te komen. Je vindt hier de oud Hollandse producten, maar dan op een zeer unieke wijze gemaakt. De opdrukken zijn bij veel mensen erg populair. Het Engels porselein waarvan de vingerhoedjes gemaakt worden zijn daarnaast van een uitstekende kwaliteit. Je hoeft er dus echt niet bang voor te zijn dat ze ineens kapot zullen gaan. Is dit ook waar jij naar op zoek bent? Kom dan vandaag nog een kijkje nemen in het assortiment van de Holland souvenirs en maak je keuze! Het zal waarschijnlijk moeilijker zijn om te bepalen wat je niet gaat bestellen, dan wat je wel gaat bestellen.