Klantenservice Unive

Twijfel jij bij welke verzekeringsmaatschappij jij jouw verzekeringen af zou moeten sluiten? Neem dan eens contact op met de klantenservice van Unive. Je zult zien dat zij een zeer ruim aanbod hebben, met verzekeringsproducten op het gebied van:

  • wonen
  • reizen
  • zorg
  • werken

Je hebt bij hen altijd de mogelijkheid om slechts één verzekering af te nemen, maar natuurlijk kun je ook ervoor kiezen om al jouw verzekeringen bij hen onder te brengen. In veel gevallen kun je dan aanspraak maken op speciale korting, waar de klantenservice van Unive jou graag meer over vertelt. Niet bij iedere verzekeringsmaatschappij is het zo dat je pakketkorting krijgt op het moment dat jij meerdere diensten bij hen afneemt, in veel gevallen moet je gewoon het standaard bedrag betalen. Maar niet bij deze maatschappij, waardoor het zeker de moeite waard is om eens te onderzoeken wat zij voor jou kunnen betekenen. Is een overstap voor jou financieel interessant? En hoe zit het met de dekking die zij bieden en de premie’s die zij vragen? En kun jij op een pakketkorting rekenen? Al dit soort vragen en meer kun je het best gewoon even voorleggen aan medewerkers bij de klantenservice bij Unive.

Persoonlijke klantenservice Unive

Een groot pluspunt, volgens veel verzekerden, is dat je bij hen profiteert van een erg persoonlijke klantenservice. Unive heeft namelijk door het hele land nog kantoren gevestigd en beschikt niet enkel over een hoofdkantoor. Op het moment dat jij bij hen klant wordt, dan krijg je een vast persoon toegewezen bij jouw lokale kantoor. Heb jij vragen of wil jij iets wijzigen, dan kun je steeds rechtstreeks bellen naar jouw vaste contactpersoon. Dat is natuurlijk wel zo handig als je een lopend dossier hebt, je hoeft dan niet steeds aan een andere medewerker van de klantenservice van Unive je hele verhaal weer opnieuw te vertellen. Dit werkt wel zo efficiënt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel verzekerden hier erg over te spreken zijn. Daarnaast bieden de lokale kantoren ook de mogelijkheid om daadwerkelijk een afspraak met hen te maken en bij hen langs te gaan voor het doorspreken van jouw pakket verzekeringen. Dit persoonlijke contact met het veel eenvoudiger om zaken te bekijken en te beoordelen of jouw verzekeringsproducten nog up to date zijn. Je bent bij hen dus niet zomaar een nummertje, maar echt een klant en dat weerspiegelt zich dus ook in de klantenservice van Unive.

Contactgegevens

Hoe kom je nu in contact met de klantenservice van Unive als je nog geen klant bij hen bent? Dat kun je op verschillende manieren doen. Het eenvoudigst is om een bezoek te brengen aan de website De Klantenservice, die van bijna alle bedrijven en instellingen in Nederland de helpdesk gegevens verzameld heeft. Zoek je hier naar de klantenservice van Unive, dan zie je daar hun webadres staan, zodat je eenvoudig een bezoek aan hun website kunt brengen om daar de nodige gegevens op te zoeken of de veelgestelde vragen te bekijken. Maar ook vind je daar de algemene telefoonnummers. Voor mensen uit Noord-Nederland, regio Utrecht en regio Amsterdam vind je daar aparte telefoonnummers. Ook vind je er een link waarmee je snel kunt achterhalen welk lokaal kantoor het dichtst bij jou in de buurt is en wat daarvan de contactgegevens zijn. Je hoeft dit dus niet allemaal zelf meer uit te zoeken, dat heeft De Klantenservice al voor jou gedaan! Wil jij uitzoeken of dit voor jou een interessante verzekeringsmaatschappij is of wil jij jouw verzekeringen naar hun oversluiten? Neem dan gewoon eens contact op met de klantenservice van Unive, zij helpen jou graag!