Kerstkaarten

Ook dit jaar ga jij je eigen kerstkaarten maken en laat je ze professioneel afdrukken bij Drukwerkdeal. Voor een scherpe prijs stel jij je eigen kaarten samen op de website en stuur jij dit jaar al jouw dierbaren jouw zelfgemaakte wenskaarten. Bij Drukwerkdeal kan je alle kanten op met jouw creaties. Je kan er voor kiezen een mooie foto te laten maken en deze als wenskaart te laten bedrukken. Of je maakt zelf een prachtig ontwerp inclusief jouw eigen unieke kerstwens. Geen standaard kaarten meer uit de winkel. Met behulp van de professionele service van Drukwerkdeal is kerstkaarten maken veelzijdig en origineel dit jaar. Ga naar de website Drukwerkdeal.nl om jouw bestelling door te geven. Zorg ervoor dat je jouw ontwerp of afbeelding gereed hebt om toe te voegen. Indien je graag wilt ontwerpen, dan mag je ook gebruik maken van de ontwerptool van Drukwerkdeal. Deze staat direct in het bestelmenu aangegeven. Het gebruik daarvan wijst zich vanzelf. Het is eenvoudig te volgen, net als de daaropvolgende selecties die je moet maken om jouw kerstkaart vorm te geven. Een ander voordeel van de ontwerptool is dat jouw ontwerpbestand voldoet aan de eisen voor kerstkaarten maken. Deze staat tevens weergegeven in de informatiesheet in de tab ‘Aanleveren’.

De uitvoeringen voor kerstkaarten maken

De service van Drukwerkdeal is zeer bereikbaar, zodat klanten zelfstandig hun kerstkaarten maken. Zo geven ze iedereen de ruimte om hun eigen creativiteit erin te leggen. De informatiesheet is een van de documenten waarmee ze de klanten helpen zelf hun ontwerpbestand gereed te maken. Wanneer je de eisen aanhoudt die hierin staan, dan zal jouw bestand geschikt zijn voor de kerstkaarten maken. Bekijk goed welke vormgeving van toepassing is voor jouw kaart:

  • Vierkant Mat of Glans
  • Vierkant Mat of Glans Gevouwen
  • A6 Mat of Glans
  • A5 Mat of Glans

De vierkante kaarten hebben gemiddelde afmetingen van 148 bij 148 millimeter en zijn allemaal voorzien van een extra enkelzijdige laminaatlaag als afwerking. Ze zijn bedrukt op 300 grams sulfaatkartonpapier. Dezelfde eigenschappen gelden voor de gevouwen uitvoering. Hierbij is de binnenkant geschikt om nog iets op te schrijven. De A5 en A6 kaarten zijn ook gemaakt van 300 grams sulfaatkarton. Wil je kerstkaarten maken die een extra feestelijk gevoel geven, dan is het A5 formaat een aanrader. Op het grote formaat kan je een mooie afbeelding of sierlijk ontwerp kwijt die goed zal opvallen in de woning van de ontvanger.

Zelf jouw ontwerp vormgeven

Drukwerkdeal heeft zo gelukkig al een aantal uitvoeringen samengesteld. Dit geeft jou de kans snel jouw bestelling door te geven na het kerstkaarten maken. Mochten deze samenstellingen toch niet aansluiten bij jouw ontwerp. Dan heeft Drukwerkdeal het selectiemenu beschikbaar waar je stap voor stap de eigenschappen kan selecteren. Van formaat, gevouwen/ongevouwen, liggend/staand, enkelzijdige of dubbelzijdige full color bedrukking en de keuze van het papier en de uiteindelijke afwerking. Afhankelijk van het type papier die je kiest, wordt de luxe afwerking toegevoegd. Bij het papier ice silver metallic is dat niet nodig. Deze beschikt al over een zilveren metallic laag met een mooie glans. Hoewel het sulfaatkarton met een luxe afwerking al een prachtige gloed geeft bij het kerstkaarten maken, geeft de metallic laag van de ice silver metallic nog iets extra’s. Wel moet die extra laag passen bij jouw kaart. Het gaat niet altijd om de glans, maar ook om de extra bescherming van jouw ontwerp. Dankzij deze afwerking, gaan jouw kaarten nog lange tijd mee en weet je zeker dat de bedrukking heel blijft tijdens de verzending. Voor kerstkaarten maken heb jij bij Drukwerkdeal alle vrijheid om jouw kerstwensen op creatieve wijze vorm te geven.