Kantoorinrichting

Wij hadden bij ons op kantoor eigenlijk nooit echt mooie kantoorinrichting, maar daar hebben we kort geleden verandering in gebracht met meubilair van Shiraz Office Furniture! Toen wij begonnen met ons bedrijf, hadden wij niet zo veel geld voor handen. Dat is waarschijnlijk voor veel startende ondernemers een herkenbare situatie. Je moet het dus doen met wat je op dat moment hebt en het is dan fijn als je ergens heel voordelig de noodzakelijke spullen aan kunt schaffen. Wij vonden toen tweedehands een hele stapel meubilair tegen een spotprijs en dat hebben wij toen gebruikt voor onze kantoorinrichting. Het zag er nog prima uit, het was alleen niet helemaal onze smaak en onze stijl. Het was duidelijk al wat jaartjes oud, het was allemaal wat saai grijs en veel was van metaal gemaakt. Dat betekende wel dat het sterk was en dat we er jarenlang gebruik van hebben kunnen maken en dat was uiteraard erg prettig. Want het gaat immers in de eerste plaats om functionaliteit, dat je een bureau hebt om aan te werken, een kast om je dossiers in op te bergen en een stoel om op te zitten. Maar na een tijdje merkten we dat we toch iets anders wilden voor de kantoorinrichting.

Mooie kantoorinrichting

Dat had vooral te maken met de uitstraling van de kantoorinrichting. We wilden graag iets hebben dat er mooier uitzag, waar we zelf vrolijk van werden. Nu wij alles nieuw hebben, kunnen we zeggen dat dit echt een uitstekende keus is geweest. Door alles te vervangen, hebben we een compleet andere uitstraling gecreëerd. Hierdoor vinden we allemaal dat de ruimte er prettiger uit is gaan zien. Het straalt meer vrolijkheid uit en dat merken wij ook aan ons eigen humeur. In het begin is het nog niet zo erg om een wat sombere kantoorinrichting te hebben, je zit dan in de euforie van het starten van je bedrijf en je gaat dan op in die flow. Maar op een gegeven moment verandert dit toch en dan is het fijn als je een mooie werkplek hebt. Een plek waar jij je op je gemak voelt, je thuis voelt, waar je door geïnspireerd raakt. Wij hebben zoals gezegd het verschil zelf gemerkt en het moet gezegd worden, het maakt echt heel veel uit! Als jullie je kantoorinrichting eigenlijk ook niet zo heel erg mooi vinden, dan raden we je echt aan om nieuw meubilair te kopen!

Hoge kwaliteit, scherpe prijs

Toen wij op zoek gingen naar nieuwe kantoorinrichting, hebben wij natuurlijk sterk prijzen vergeleken. Je wilt immers toch ook weer niet teveel geld hier aan uitgeven. Tegelijkertijd wilden we wel een goede kwaliteit en een mooie uitstraling. Zodoende kwamen we terecht bij Shiraz Office Furniture. Zij bieden kwalitatief hoogwaardige producten aan tegen scherpe prijzen! Je kunt bij hen terecht voor bijvoorbeeld:

  • kasten
  • stoelen
  • bureaus
  • vergadertafels

Natuurlijk hebben zij nog wel meer in hun collectie, je kunt hun complete aanbod bekijken op Shiraz.nl. Daar kun je al een goed beeld krijgen van wat er bij hen mogelijk is aan kantoorinrichting. Als je zoekt naar advies over duurzaam en gezond werk of over ergonomische producten, ook dan zit je bij hen helemaal goed. Zij adviseren jou graag welke van hun artikelen bij jouw wensen op dat gebied aansluiten. Je kunt bij hen terecht voor het kopen van één los meubelstuk, maar ook kun je de hele inrichting door hen laten verzorgen. Zij bieden dus vele mogelijkheden, vraag hen gerust eens wat zij voor jou kunnen betekenen op het gebied van kantoorinrichting, zij helpen jou hier graag mee! Lees meer…