Geen salarisadministratie meer met payrolling

Als u uw eigen onderneming heeft dan is dat natuurlijk een fantastische ervaring. Maar er zijn ook vast gedeeltes die u liever niet doet. Wat dacht u van de salarisadministratie bijvoorbeeld. Hoe groter uw bedrijf wordt, hoe meer werk dit wordt. Als u het liefst van dit gedeelte binnen uw bedrijf aan een ander overlaat, dan is payrolling iets voor u. Hiermee hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de salarisadministratie, maar kunt u dit aan een bedrijf overlaten die hier ruime ervaring mee heeft.

  • De laagste all-in tarieven
  • Scherp inzicht in uw personeelskosten
  • Geen risico’s

Zolang u een eenmanszaak runt, is de administratie nog goed te doen vaak. Maar als u personeel gaat aannemen dan komen er meer kosten bij. Wat dacht u er bijvoorbeeld van als een werknemer ziek wordt. Een dag is niet zo heel erg, maar wanneer dit voor langere tijd is, dan wordt het een ander probleem. Met personeel in dienst heeft u de voordelen van meer mensen, maar u loopt ook risico’s. Zoals dat u moet doorbetalen als ze ziek zijn. Als u kiest voor payrolling loopt u die risico’s niet meer.

Lage all-in prijzen

Bij Prokx bent u voor payrolling aan het juiste adres en dit om verschillende redenen. Wanneer u ervoor kiest om samen met hen voor payrolling te kiezen, dan zit u nergens aan vast. Er wordt geen contract afgesloten en u zit dus nergens aan vast. Het enige waar u rekening mee moet houden is een opzegtermijn van 6 maanden. Dit hanteren ze bij Prokx omdat de administratie uiteraard afgerond moet worden en als het op personeelsadministratie aankomt dan gaat hier even overheen. Andere bedrijven die u voor zijn gegaan met payrolling kunnen u vertellen hoe fijn het is om dit te doen. Het is voor veel bedrijven de manier om meer tijd over te houden voor hun core business en hiermee kunnen ze uiteindelijk meer winst maken. Uiteraard is payrolling een investering in uw bedrijf. En uiteindelijk zult u daar dus de vele voordelen van zien. Op de website van Prokx kunt u natuurlijk ook lezen over de ervaringen van andere bedrijven. Het is zeker aan te raden dat u dit doorneemt als u nog niet zeker bent van payrolling. Dit zal het zeker een stuk makkelijker maken om uiteindelijk de beste beslissing te maken.

Probeer het vandaag nog uit

Op de website van Prokx vindt u niet alleen een hele hoop informatie over payrolling, maar ook kunt u gebruik maken van de payrolling scan die ze hier aanbieden. Hiermee kunt u vrijblijvend inzicht krijgen in wat zij u te bieden hebben. Het is natuurlijk fijn voor u om te weten wat er allemaal voor u kan gebeuren en hoe zij dit voor u voor elkaar gaan krijgen. Door de scan in te vullen bent u er binnen enkele dagen achter wat payrolling voor uw bedrijf kan betekenen. Als u dus graag wilt weten wat de mogelijkheden zijn, dan is dit uw kans om het te doen. Ga vandaag nog naar de website toe en vul de scan in. Door enkele gegevens van u en uw bedrijf achter laten weet u al zeer snel waar u aan toe bent. Het is uiteraard belangrijk voor u als ondernemer om de best mogelijke keuzes voor uw bedrijf te maken. Uiteindelijk zal dit betekenen dat u er veel meer uit kunt halen en dat ook uw personeel beter weet waar ze aan toe zijn. Dit is dan ook voor ieder bedrijf een verstandige beslissing om te maken.