Gashaard

Wil jij wat meer sfeer in huis brengen? Overweeg dan eens de aankoop van een gashaard! Voor het verwarmen van je woning hoef je dit natuurlijk niet direct aan te schaffen, we hebben immers eigenlijk allemaal tegenwoordig centrale verwarming en dit zal zeker voor voldoende warmte zorgen in alle ruimtes. Maar hoewel dit heel erg praktisch is, is het ook wat saai. Een radiator aan de muur straalt nu immers niet heel veel uit, het zorgt niet echt voor een sfeervolle uitstraling. Het is vooral erg handig, maar voor je interieur doet het verder weinig. Dat is precies de reden waarom mensen toch kiezen voor de installatie van een gashaard. Zij willen juist wel graag wat meer sfeer creƫren en een haardvuur draagt daar zeker zeer aan bij! De flakkerende vlammen zorgen voor een mooi lichtspel en zijn zeer sfeervol. De kamer zal niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk een stuk warmer worden. Daar kan een radiator toch echt niet bovenop! Bovendien geeft een gashaard ook letterlijk natuurlijk warmte, wat prettig is als het bij jou in de winter toch net niet helemaal echt lekker warm wil worden. Dan kun je het op deze manier toch nog wat aangenamer maken! Kijkt u ook eens op badkamersenhaarden.nl.

Gashaard of andere open haard?

Op het moment dat jij besluit dat je een haard wilt hebben, dan hoef je natuurlijk niet per definitie voor een gashaard te kiezen, je hebt ook nog andere opties. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een elektrisch exemplaar of een houtkachel. Met hout heb je natuurlijk nog eigenlijk net iets meer uitstraling, het ziet er gewoon heel erg mooi uit hoe de vlammen likken om het hout. Ook het knisperen van de houtblokken geeft een extra dimensie aan het geheel. Waarom zou je dan voor een gashaard kiezen als je ook deze optie hebt? Een voordeel hiervan is in de eerste plaats natuurlijk dat je niet steeds in de gaten hoeft te houden of je al weer een nieuw houtblok op het vuur moet leggen. De kachel kan je dus ook niet zomaar uitgaan. Daarbij is het zo dat gas heel schoon verbrandt en dat dit een heel veilige manier van stoken is. Bovendien is het ook nog eens zo dat een gashaard heel gemakkelijk te bedienen is. Al met als zijn er dus best redenen om hiervoor te kiezen in plaats van voor een houtkachel.

Prins Badkamers en Haarden

We zetten hier graag nog even alle voordelen van een gashaard op een rijtje voor je:

  • het zorgt voor sfeer
  • het geeft extra warmte
  • het is veilig en schoon
  • het is eenvoudig te bedienen
  • je hoeft hem niet steeds in de gaten te houden

Lijkt het jou ook wel iets om op de manier meer sfeer en warmte toe te voegen aan je huis? Dan moet je eens contact opnemen met Prins Badkamers en Haarden. Zij bieden namelijk een ruime keus op het gebied van de gashaard. Alle huizen zijn immers weer anders, dus niet overal past hetzelfde formaat en hetzelfde model. Maatwerk is van belang, om ervoor te zorgen dat je echt het effect weet te bereiken dat jij vooraf voor ogen had. Bij dit bedrijf leveren ze maatwerk en ze houden het hele proces zelf in hand. Ze nemen niet alleen je order aan, ze doen ook het inmeten zelf, net als het plaatsen en het volledig afwerken van het geheel. Op die manier kunnen ze garanderen dat alles op de juiste manier geplaatst wordt, zodat jij de gashaard helemaal veilig en zonder problemen kunt gaan gebruiken! Daarom kies je dus voor Prins Badkamers en Haarden!