Facturatie, het is waarschijnlijk niet uw hobby

Maar dat betekent niet dat u dit werk moet verzaken. Het is immers voor u, als MKB’er of ZZP’er een belangrijk deel van uw broodwinning. Misschien gebruikt u Microsoft Office software zoals Word en Excel. Welllicht dat u een verouderd boekhoudprogramma gebruikt waar u geen licentie meer voor nodig hebt, of erger nog, u schrijft uw facturen nog met de hand uit. In dit moderne digitale tijdperk kunt u niet achterblijven en daarom raden we ons facturatie programma van harte aan. Want bij faktumfactuur.nl kunt u snel en voordelig al uw facturatie doen. U hoeft er niet eens een programma voor te downloaden. Want u maakt een account aan en u kunt direct aan de slag in uw eigen beveiligde omgeving. Natuurlijk vragen we wel een bijdrage van u. Dat geld gebruiken we vanzelfsprekend voor het onderhoud van de website maar ook om onze software bij te werken naar de moderne standaard. We zijn daarmee een pionier en de grootste speler in Nederland op het gebied van digitale facturatie. In een aantal stappen leggen we u in onze tutorial uit hoe u met dit programma kunt werken. U zult al snel zien dat u alle belangrijke gegevens bij kunt houden zoals betalingen, wanbetaling en het automatiseren van standaard pakbonnen en orderbevestigingen. Dat maakt ons product niet alleen erg geschikt voor ZZP’ers, maar ook voor de eigenaren van webwinkels.

Hebt u de facturatie al gedigitaliseerd?

Kunt u wel wat hulp gebruiken op het gebied van de facturatie? Werkt u met hopeloos ouderwetse systemen? Dan is de tijd aangebroken om online te gaan.

  • U krijgt van ons toegang tot een eenvoudig programma waarmee u diverse formulieren kunt aanmaken. Daarnaast wordt een groot deel van uw administratie eenvoudig inzichtelijk gemaakt zodat u in nette overzichten ziet wie wel en niet hebben betaald,
  • En omdat we u graag als klant willen hebben krijgt u de eerste 60 dagen geheel gratis toegang tot deze vorm van facturatie. Bevalt het u goed? Dan betaalt u slechts 99 euro per jaar, exclusief BTW,
  • Data kunt u eenvoudig importeren en exporteren vanuit de software dat u tot op heden gebruikt. En omdat u online werkt, hebt u altijd toegang. Dat heeft als voordeel dat u onderweg naar huis uw facturatie op orde kunt zetten.

Zeg maar dag tegen overwerken, ergernissen en wanbetalingen. Betalingsherinneringen verzendt u met een druk op de knop. En daarnaast kunt u diverse handelingen automatiseren. Als webwinkel wilt u immers groeien. Om elke bestelling met een handmatig getypt e-mailtje te bevestigen, daar is geen beginnen aan. U kunt zich vanaf nu richten op een verbeterd klantcontact door bijvoorbeeld de klantenservice op de schop te nemen. Dankzij het gestandaardiseerde offertesysteem kunt u vlug de offerte aanvragen beantwoorden. U leest het, online uw facturatie doen biedt enkel voordelen.

Stap over op een overzichtelijk online programma

We geven u aldus bijna 2 maanden gratis de tijd om de kat uit de boom te kijken. U kunt direct aan de slag dus downloadt het programmaatje op uw pc of laptop en maak een account aan. Mocht u nog vragen hebben over de vele functies die u kunt gebruiken, dan staat ons team uiteraard voor u klaar. Stuur ons eens een e-mail, bel ons op en kijk ook even bij de veelgestelde vragen. Het vereenvoudigen van uw facturatie biedt u zoveel ruimte zodat u eindelijk eens de klusjes kunt aanpakken die altijd maar blijven liggen. Maak schoon schip en verbeter uw productlijnen, stuur uw team aan of ga op zoek naar nieuwe klanten. En dat allemaal omdat u veel minder papierwerk hoeft te doen! Bekijk snel de website van https://www.faktumfactuur.nl/.