Een website met klantervaringen van bedrijven

Ik ben iemand die altijd reviews leest voordat ik een aankoop doe. Een bedrijf kan een product nog zo mooi beschrijven, maar de mening van klanten komt vaak beter overeen met de werkelijkheid. Bijna twee maanden geleden wilde ik graag weten wat de klantervaringen waren van een bedrijf en vond toen de website 123klantervaringen. Ik las op deze website verschillende onafhankelijk beoordelingen over dit bedrijf en besloot daarna om hier het product te kopen. Zelf heb ik ook een webshop en besloot daarna om mijn bedrijf ook aan te melden op deze website. Tegenwoordig worden reviews steeds belangrijker voor klanten en bedrijven. Ik denk dat steeds meer consumenten doorhebben dat een productbeschrijving niet altijd overeenkomt met een het echte product. Veel bedrijven overdrijven hoe goed een product is, waardoor de aankoop soms tegenvalt. Ik ben iemand die altijd de reviews leest en dit meeweeg in mijn beslissing en steeds meer klanten doen dit. Ongeveer twee maanden geleden wilde ik een nieuwe televisie kopen en  vond het lastig om een keuze te maken. Je kan televisies kopen in verschillende prijsklassen en er zijn veel opties beschikbaar. Na verschillende producten vergeleken te hebben en diverse klantervaringen gelezen te hebben, had ik een keuze gemaakt. Ik wilde graag de televisie zo goedkoop mogelijk kopen, daarom vergeleek ik daarna de prijzen bij de verschillende webshops. Ik zag dat het product het goedkoopste was bij een kleine webshop, dat was zelfs na de verzendkosten. Soms zijn de verzendkosten zo hoog, dat je alsnog beter bij een ander bedrijf kan kopen. Ik kende dit bedrijf echter niet, waardoor ik twijfelde of dit bedrijf betrouwbaar is. Het leek mij het beste om klantervaringen over dit bedrijf te lezen, zodat ik zou weten wat andere mensen van dit bedrijf vonden. Ik las veel goede reviews, waardoor ik besloot om hier de televisie te kopen. 

Ook klantervaringen voor mijn eigen webshop

Ik vond de website 123klantervaring erg handig en het leek mij een goed idee om ook mijn eigen webshop aan te melden. Dit bedrijf is geheel onafhankelijke, zodat er alleen eerlijke klantervaringen op de website staan. Ik nam de voorwaarden van de website door en zag dat het mogelijk was om gratis mijn webshop aan te melden. Voor mijn bedrijf was dit een extra manier om te lezen wat klanten van mijn bedrijf vinden. Ik ben altijd blij om klantervaringen te lezen, ook al zijn ze slecht. Door ze te lezen weet ik wat goed gaat en wat ik nog kan verbeteren.

Verschillende reviews over mijn bedrijf

Na twee maanden hebben verschillende mensen hun klantervaringen op de website geschreven. Ik had niet verwacht dat er al zo snel reviews geschreven zouden worden. Een review is neutraal en de rest positief en hier ben ik erg blij mee. Er valt nog genoeg te verbeteren, maar gelukkig gaan er al veel dingen goed.  Voor klanten en bedrijven is de website 123klantervaring een aanrader.

  • Op de website kan je veel klantervaringen lezen
  • Het bedrijf is geheel onafhankelijk
  • Het aanmelden voor een bedrijf is gratis
  • Met ervaringen kan je jouw product, of dienst verbeteren