Een telemarketingbureau neemt werk bij u weg

Een telemarketingbureau is van belang voor het contact leggen en onderhouden met zowel bestaande als potentiële klanten. Hiermee kunt u het functioneren van uw bedrijf of onderneming optimalisering. Een telemarketingbureau werft bijvoorbeeld nieuwe klanten, waar eigenaren, medewerkers en accountmanagers vaak geen tijd voor hebben door alle andere bezigheden die horen bij het bedrijf. Daarom is het aanboren van een nieuw klantenbestand vaak lastiger dan wordt gedacht. Daar brengt een telemarketingbureau als Saleshelden verandering in. Wij doen voor u de koude acquisitie en zorgen ervoor dat uw product of dienst centraal staat.

Ons telemarketingbureau zorgt voor een persoonlijke aanpak

Bij een telemarketingbureau wordt rekening gehouden met uw producten en diensten. Een telemarketingbureau prijst deze aan bij nieuwe klanten en houdt bestaande klanten op de hoogte van ontwikkelingen binnen het bedrijf. Het doel ervan is het verhogen van uw omzet. Voordat dit het geval is, moet er nog veel werk verricht worden. Hier kan een telemarketingbureau u bij helpen. Dit werk is namelijk vanzelfsprekend voor alle telemarketeers bij een telemarketingbureau. Het is specialistisch vakwerk, wat uw omzet fors kan doen stijgen. Wij leggen voor u het eerste contact met potentiële klanten en sturen hen aan voor een persoonlijk gesprek. De klant wordt door een telemarketingbureau in feite warm gemaakt, zodat er voor u van koude acquisitie geen sprake meer is. Het verhaal van uw bedrijf is immers al bekend. U hoeft onze voorzet alleen nog maar in te koppen. Wat doen wij als telemarketingbureau:

  • Wij werven nieuwe klanten door een goede sfeer te scheppen.
  • Ons prettige eerste gesprek is effectief voor eventuele vervolggesprekken.
  • Wij benaderen iedereen vanuit de menselijke kant en met een open vizier.
  • Wij mikken op kwaliteit, waardoor we ons doel beter bereiken dan zoveel mogelijk mensen in een minuut te benaderen.

Wij passen onze benadering altijd aan aan de persoon die wij aan de andere kant van de lijn hebben. Wij hebben daarom een unieke leadscore per potentiële klant. Hieraan kunt u precies zien wanneer een lead rijp is voor een salescall of uitnodiging voor een evenement of persoonlijk gesprek. Dit is echter een van de voorbeelden van de moderne technologische hulpmiddelen die wij gebruiken om resultaat en productiviteit te optimaliseren. Wij geven daarnaast ook iedere twee weken een voortgangsrapport, waarin u precies kunt zien wat wij bereikt hebben. Dit doen wij allemaal tegen een op maat gemaakt tarief. Hierover gaan wij graag met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Van daaruit kunnen wij een offerte opstellen en afspraken maken over onze werkzaamheden.

Laat ons samen met u uw omzet verhogen

Saleshelden is uw specialist op het gebied van telemarketing. Wij streven ernaar om u te helpen aan potentiële klanten, waarbij wij met een persoonlijke aanpak uw diensten en producten aan hen voorstellen. Hierbij draait het niet gelijk om het binnenhalen van de potentiële klant, maar om de doelgerichte aanprijzing van uw bedrijf. Wij doen de voorzet, u maakt het af. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij goed inspelen op de behoeftes van de klanten. Zonder te duwen of trekken, alleen positief en klantgericht. Dit doen wij omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit de beste aanpak is om uw omzet te laten groeien. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of een offerte op maat laten maken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op saleshelden.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Onze medewerkers komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug om al uw vragen te beantwoorden.