Een autoverzekering van Netpolis: met een aantal klikken veel besparen

Van bestelauto tot oldtimer en van splinternieuwe wagen tot oud barrel: door de geruime ervaring in autoverzekeringen kan Netpolis voor iedereen een passende en betrouwbare autoverzekering aanbieden. Je hoeft niet te bellen voor het aanvragen van een autoverzekering of het melden van schade, je kunt dit zelf regelen via de website. Heb je dan nog vragen, dan kun je zeven dagen per week, 24 uur per dag een e-mail sturen en krijg je gegarandeerd binnen 24 uur antwoord. En er zijn nog meer voordelen! Door het gemak van de website, betaal je niet voor dure kantoorgebouwen, veel personeel of administratieve processen. Hierdoor bespaar je tot wel 50% op je huidige autoverzekering! Naast het prijsvoordeel werkt Netpolis ook samen met andere, goed bekendstaande, verzekeraars. Zo geeft Netpolis.nl een vertrouwd gevoel en kan je met een gerust hart de weg op.

Verschillende autoverzekeringen bij Netpolis

Weet je nog niet welke autoverzekering bij je past, dan leggen we hieronder kort uit wat het verschil is tussen de verzekeringen:

  1. WA Autoverzekering: De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering is in Nederland verplicht voor iedereen. Stel: je rijdt op een parkeerplaats achteruit en je rijdt daarbij tegen een andere auto aan. Een WA verzekering verzekert de schade die jij aan de andere auto hebt toegebracht. Heb je een gloednieuwe auto en wil je ook graag dat schade bij je eigen auto verzekerd is, kun je een aanvullende verzekering nemen.
  2. Beperkt Casco Autoverzekering Deze verzekering kan je nemen bovenop de WA verzekering. Het vergoedt ook een deel van de schade die aan je eigen auto is toegebracht.
  3. Volledig Casco of All-Risk Autoverzekering Met deze aanvullende verzekering ben je ook voor het botsen en omslaan, het te water raken en andere van buiten komende oorzaken verzekerd.

Welke verzekering past bij mij en mijn auto?

Hoe kom je nu tot de keuze tussen verschillende autoverzekeringen? Er zijn verschillende aspecten waarmee je rekening moet houden als je een verzekering kiest:

  • Heb je een auto ouder dan 10 jaar, raadt Netpolis aan om alleen een WA verzekering te nemen. De auto heeft een lage dagwaarde en hierdoor zal er minder worden vergoed bij schade. Heb je een auto jonger dan 6 jaar, dan kan de schade aan je auto hoog in de prijzen lopen. Dan is het handig om naast de WA verzekering een All-Risk autoverzekering af te sluiten, zodat je uitgebreider verzekerd bent. Heb je een auto tussen de 6 en 10 jaar oud, dan raadt Netpolis aan om een Beperkt Casco verzekering af te sluiten.
  • Geld speelt ook een grote rol in het kiezen van een verzekering. Heb je een auto gekocht op afbetaling en betaal je al maandelijks voor je auto, dan is het fijn om een aanvullende autoverzekering te nemen, zodat eventuele schadekosten niet nog zelf betaald moeten worden. Heb je een aardig spaarpotje en is de auto al betaald, kan je ervoor kiezen om een WA verzekering te nemen en, indien noodzakelijk, zelf de eventuele schade van de auto te betalen. Zo bespaar je geld op de premie. Je kunt er ook voor kiezen om het eigen risico te verhogen en zo een lagere premie te krijgen.
  • Ook een wel of niet intensief gebruik van de auto is belangrijk om mee te nemen. Rij je erg weinig in je auto, dan is het zonde om een volledige verzekering te betalen. Ben je afhankelijk van je auto voor bijvoorbeeld je werk, kies dan voor een betere aanvullende verzekering.

Wil jij veilig en met een gerust gevoel de weg op: ga naar de website en kies je verzekering.