Dit bedrijf verzorgde onze catering in Bodegraven

Toen ik vorig jaar dertig werd, heb ik besloten om mijn verjaardag uitgebreid te gaan vieren. Ik vierde het namelijk nooit en mijn vrienden waren daar niet van onder de indruk. Vandaar dat ik hen beloofd heb dat ik mijn dertigste verjaardag groots zou gaan vieren. Dat was ook goed mogelijk want ik heb nu al een aantal jaar een goede baan, dus qua budget was er ook voldoende ruimte om een feest te geven. Ik heb daarom een locatie bij in de buurt gehuurd en ben toen op zoek gegaan naar een bedrijf dat de catering in Bodegraven zou kunnen regelen. Ik wilde namelijk graag de catering in Bodegraven uitbesteden aan een professional aangezien er bijna tweehonderd mensen naar mijn feest zouden komen. Ik kan zelf wel goed koken, maar voor zulke grote aantallen mensen, is het moeilijk om zelf genoeg eten te kunnen maken. Vandaar dat ik een firma gezocht heb die mij kon helpen met de catering in Bodegraven. Ik ben even op het internet gaan zoeken omdat ik zo een, twee, drie niets wist te bedenken waar ik zou moeten zijn. Ik kwam toen terecht op de site van Catering-Alphen. Deze site sprak mij heel erg aan omdat ik hier meteen heel veel interessante informatie aantrof. Waar ik ten eerste heel blij mee was, was dat ik zag dat dit bedrijf de catering in Bodegraven kon verzorgen voor maximaal tweehonderdvijftig mensen. Dat was precies wat ik zocht. Ik heb daarom even contact met de mensen van dit bedrijf opgenomen om te horen hoe zij doorgaans te werk gaan. Ik had namelijk bepaalde wensen wat het eten aanging en ik wilde graag weten of zij met mijn wensen uit de voeten konden. Ik heb daarom even met een van de mensen van Catering-Alphen.nl gesproken en ik was verheugd om te horen dat zij mij konden helpen zoals ik dat graag zou willen.

Ik heb genoten van de uitstekende catering in Bodegraven

Toen ik met de mensen van dit bedrijf in gesprek ging over de catering in Bodegraven die zij mij zouden leveren, heb ik gevraagd of het mogelijk was om zowel biologisch alsook vegetarisch te koken. Bijna al mijn vrienden eten namelijk geen vlees en ik wilde zelf ook liever geen vlees serveren. Dit bedrijf vertelde mij dat zij de catering in Bodegraven konden aanpassen zoals ik het wilde. Dat was heel prettig om te horen en toen ik het menu kreeg doorgestuurd, was ik zeer onder de indruk van wat ze allemaal bedacht hadden. Toen ik de prijs van deze catering in Bodegraven zag, was ik helemaal ondersteboven, ik had nooit verwacht dat ik voor zo’n goede prijs zulke goede catering in Bodegraven kon inschakelen. Nog voordat het feest begonnen was, wist ik dus al dat de catering in Bodegraven het hoogtepunt van de avond zou zijn. Ik keek ook om die reden erg uit naar mijn feest. Ik weet dat mijn gasten fijnproevers zijn, maar ik was er helemaal zeker van dat zij op en top zouden gaan genieten van al het heerlijke voedsel.

Het eten was heerlijk!

Op de dag van het feest waren deze mensen al vroeg aanwezig om alles klaar te maken. Dat vond ik heel professioneel want op het moment dat de gasten arriveerden, konden zij meteen opscheppen. Het eten was in een woord formidabel. Kortom:

  • ik heb hier heel erg lekker eten besteld
  • ik ben voor een heel goede prijs geholpen
  • dit bedrijf heeft heel goed gehoor gegeven aan mijn specifieke eisen

Kijk voor meer informatie even op Catering-Alphen.nl.