De passende mouwlengte 7 overhemd

Bij Mooi Overhemd kun je allerlei mooie, getailleerde overhemden bestellen van het merk Venti. Personen komen in verschillende soorten en maten en daar horen dan ook verschillende soorten overhemden bij. Er zijn overhemden van Venti in verschillende pasvormen leverbaar. Hieronder een paar belangrijke genoemd:

  • De slim-fit pasvorm;
  • Slim-fit extra mouwlengte pasvorm;
  • Body fit: een nieuwe extra getailleerde pasvorm;
  • Mouwlengte 7 overhemden.

Er zijn ontzettend veel combinaties mogelijk. Lange armen en een kort bovenlijf of juist andersom? Op de ene plek breder dan de andere? Het is er allemaal! Een hele belangrijke is bijvoorbeeld de mouwlengte 7 overhemd, ook wel bekend als de mouwlengte 72. Deze heeft de langste lengte van allemaal en is tegelijkertijd ook de langste mouwlengte die te verkrijgen is. De Venti overhemden zijn makkelijk te strijken en hebben een uitstekende kwaliteit, terwijl ze betaalbaar blijven. Er is een breed scala aan kleuren en design. Voor meer informatie over de pasvormen en nog veel meer kun je naar mooi-overhemd.nl gaan. Natuurlijk kun je strikken en stropdassen niet vergeten, dus ook deze zijn er volop bij Mooi Overhemd. In het assortiment zijn allerlei kleuren, vormen, soorten en maten aanwezig, dus je gaat sowieso iets vinden wat uitstekend bij de perfecte overhemd past. Voor de voornaamste overhemden kun je het beste bij Mooi Overhemd kijken!

Alle details van de mouwlengte 7 overhemd

Ook voor een Venti overhemd met lange mouwen zit je goed bij Mooi Overhemd! Zij hebben een mouwlengte 7 overhemd van hoog niveau. Het is altijd 100% katoen en makkelijk te strijken. De mouwlengte 7 overhemd is de langste mouwlengte die te verkrijgen is, dus perfect voor iemand met een lang bovenlijf en/of lange mouwen. Deze zijn wederom verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en motieven. Gemiddeld genomen hebben de mouwlengte 7 overhemden ongeveer 8 centimeter langere mouwen dan de standaard slim-fit pasvorm en daarbij is het qua lengte langer. Regelmatig wordt deze collectie aangevuld met een nieuwe collectie. Het streven is om een zo uitgebreid mogelijk mouwlengte 7 overhemd collectie aan te kunnen bieden met de beste kwaliteit. Bij Mooi Overhemd kom je niks tekort, en al helemaal niet als het gaat om de brede collectie mouwlengte 7 overhemd. Je hoeft niet te vrezen dat er niks is wat jou bevalt, want er zijn zo veel mogelijkheden dat je keuze genoeg hebt. Hoe jouw lichaam ook gebouwd is, hier vind je het!

Beter kan toch niet?

Of je nou voor jezelf iets wilt zoeken of voor je partner… het is nooit makkelijk om kleren te kopen. Er is altijd wel iets mis met de kledingstukken die je past. Of de mouw is nét te lang, terwijl het perfect om het lijf past. Of de lengte is nét te kort, terwijl het heel mooi aansluit bij de armen. Deze problemen hebben we allemaal weleens en zijn ook zeker niet raar. We willen allemaal het perfecte overhemd. Daarom is winkelen bij Mooi Overhemd ook zo perfect! Je zult altijd iets vinden wat jou of jouw partner past. Het assortiment is ongelooflijk breed, net zoals het assortiment van de langst verkrijgbare overhemden: de mouwlengte 7 overhemd. De Nederlander, zo niet inwoners van andere gebieden van de wereld, wordt steeds langer. De kleding wordt daar steeds meer op aangepast, maar nog niet overal zijn ze zo ver. Bij Mooi Overhemd doen ze er alles aan om, vooral bij mouwlengte 7 overhemd, een zo breed mogelijk assortiment te hebben en niemand teleur te hoeven stellen. Bij een aankoop van meerdere overhemden krijg je zelfs korting! Ideaal voor de portemonnee. Daarbij zijn er in Nederland geen verzendkosten. Dus waar wacht je nog op?