Dankzij Woon Rotterdam is de waarde van ons huis vermeerderd

Een aantal jaar geleden hebben wij een huis gekocht. Dit huis was al jaren niet meer goed onderhouden en het was dus een heel project om hier iets moois van te maken. Het was voor ons echter de enige manier om een woning te kunnen kopen. Wij konden namelijk geen goede lening bij de bank krijgen en vandaar dat wij voor een goedkopere woning hebben gekozen die wij zelf nog konden verbouwen. De basis hebben wij zelf uitgevoerd, maar het specialistische werk hebben wij in overleg met Woon Rotterdam gedaan. Wij kwamen dit bedrijf tegen toen wij meer informatie gingen zoeken over hoe wij een goede verbouwing konden doorvoeren in ons huis. Het is namelijk zo dat wanneer je een huis grondig gaat verbouwen, je dat niet zonder goed plan kunt doen. Een goede vriend van ons had al een keer met de mensen van Woon Rotterdam samengewerkt en hij adviseerde mij om hetzelfde te doen. Dit was namelijk zeer de moeite waard omdat deze mensen heel veel ervaring hebben met het maken van plannen voor verbouwingen. Wij hebben daarom meteen even op de site van Woon Rotterdam gekeken om te zien hoe zij ons van dienst konden zijn. Wij zagen dat men bij dit bedrijf altijd eerst een keer wil komen kijken om te zien wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben een medewerker van Woon Rotterdam daarom uitgenodigd om bij ons te komen kijken. Deze had meteen heel goede adviezen en wij hadden daarom meteen veel vertrouwen in dit bedrijf. Zij heeft ons uiteindelijk ook heel goed geholpen en wij zouden Woon Rotterdam daarom ook aan iedereen willen aanraden. Dankzij dit bedrijf hebben wij namelijk van een onhandige slaapkamer, een heel mooie douche weten te maken. Van de oude douche hebben wij een slaapkamer gemaakt, waardoor ons huis veel beter is ingedeeld. Dat zorgde voor een forse waardevermeerdering van onze woning.  

Dankzij Woon Rotterdam hebben is ons heel veel praktischer ingericht

Als je de mensen van Woon Rotterdam inschakelt om je woning te verbouwen, dan kijken zij ook altijd naar wat het beste is voor de woning zelf. Het lijkt misschien een voor de hand liggende kijk van zaken, maar dat is het zeer zeker niet. Heel veel bedrijven kijken namelijk alleen maar naar de vraag van de klant en als deze niet gunstig is voor de waarde van het huis, zal hen dan een worst wezen. Bij Woon Rotterdam kijkt men echter heel goed naar hoe je je woning het beste kunt verbouwen om zo een waardevermeerdering door te voeren. Bij ons is dat heel goed gelukt. Bovendien weten de mensen van dit bedrijf als geen ander hoe ze een woning zo moeten aanpakken dat je een heel mooi resultaat kunt krijgen. Wij wilden graag een luxueuze badkamer hebben en dankzij de mensen van Woon Rotterdam hebben wij deze gekregen zonder dat wij daar diep voor in de buidel hoefden te tasten. Dat was dus heel erg prettig en wij vonden het daarom ook heel fijn om met Woon Rotterdam samen te kunnen werken.

Wij raden dit bedrijf van harte aan

Mocht u uw woning ook willen verbouwen, dan raden wij u aan om even naar WoonRotterdam.nl te komen surfen om te bekijken wat u hier aangeboden krijgt. Deze mensen kunnen namelijk:

  • een heel goed plan maken voor uw verbouwing
  • veranderingen aan uw woning doorvoeren voor een goede prijs
  • snel voor u aan de slag gaan

Wij raden Woon Rotterdam van harte aan. Wij zijn voor een goede prijs geholpen en de samenwerking was heel prettig.