Dankzij onze ransomware preventie bent u optimaal beschermd

Het is misschien een onderwerp waar u liever niet over nadenkt maar waar erg veel nieuws over verschijnt de laatste tijd: ransomware. Preventie laat wel eens afweten en dan kan men zich flink in de vingers snijden. Het gaat hierbij niet alleen maar om grote bedrijven, instellingen en overheidsorganen. Hackers vinden het ook heerlijk om op een zo groot mogelijke schaal toe te slaan. Daarom kan ransomware preventie zelfs noodzakelijk zijn voor particulieren. Als kleine ondernemer kent u het begrip “ransomware preventie” wellicht enkel van het nieuws. U hebt er nog niet bij stilgestaan dat het ook u kan overkomen! Dan is het goed dat u vooral even verder leest en vervolgens contact opneemt met iwally.nl. Want wij verzorgen ransomware preventie in het gehele land. Wat wil dat nu eigenlijk precies zeggen? Het is lastig uit te leggen want het is nogal technisch. Het komt er in ieder geval op neer dat iemand software heeft geïnstalleerd door het bijvoorbeeld per ongeluk te downloaden. U kunt het in die zin binnenhalen zoals u ook een gewoon virus kunt krijgen. Bij het opnieuw opstarten van uw pc krijgt u een melding dat stelt dat uw pc als het ware gegijzeld is. U moet een flinke som overmaken naar een bankrekening zodat u weer toegang kunt krijgen tot uw pc en de documenten die daarop staan. Dat is een uiterst ongewenst probleem dus u begrijpt dat ransomware preventie erg belangrijk is!

Denk aan ransomware preventie in deze moderne tijden!

Binnen bedrijven met een intern netwerk kunnen de problemen nog desastreuzer zijn. Want zonder ransomware preventie zal dit type software zich erg snel verspreiden onder alle pc’s waardoor uw gehele ICT-afdeling gegijzeld kan worden. En is dat systeem nog steeds aangesloten op het internet? Dan zal het vanaf uw systeem zelfs naar andere systemen kunnen worden verspreid. Het is immers het doel van deze software om zoveel mogelijk menen te duperen. Het is de afgelopen vrij regelmatig in het nieuws geweest en ook Nederland is hiervan de dupe geworden. Denkt u daarom niet alleen aan het optimaal beschermen tegen virussen, wormen en Trojaanse paarden maar doe ook aan ransomware preventie. Gebruikt u onze diensten al? Dan kunt u gerust even navragen wat u qua ransomware preventie kunt doen. Wilt u alleen gebruik maken van onze ransomware preventie dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem. We zijn dan ook zeker een adviesbureau en willen iedereen in Nederland graag helpen. Er zijn talloze manieren om u gelukkig goed te beschermen. Een goede geüpdatete virusscanner kan er veel tussenuit plukken en het regelmatig maken van een back-up zorgt ervoor dat vele documenten teruggehaald kunnen worden. Maar dat is mosterd na de maaltijd. Klik niet zomaar op een onschuldig ogend mailtje maar roep de hulp van de supervisor in. Eventueel kan hij of zij even contact opnemen met onze systeembeheerder voor een goede beoordeling.

Zonder beveiliging kan men eenvoudig worden gechanteerd

Naast ransomware preventie kunnen we overigens nog veel meer zaken voor u regelen:

  • Het opzetten van een computernetwerk inclusief de installatie van software, internet, intranet, koppelingen aan randapparatuur, bescherming en nog veel meer.
  • Dat geldt niet alleen voor bedrijven die vallen onder de MKB, maar ook bij u thuis.
  • En we bouwen websites voor starters. Een modern bedrijf moet immers een goed werkende site hebben inclusief koppelingen naar sociale media en wellicht ook een handige webwinkel.

Wilt u graag iets meer informatie? Bel dan voor persoonlijk advies met onze klantenservice. Maak online een afspraak bij ons op kantoor in Maarsen of roep onze hulp in via de ingebouwde chatfunctie.