Dankzij het loonadministratie uitbesteden kunt u weer ademen

Bij actium.nl kunt u terecht als u uw loonadministratie uitbesteden wilt. Bent u het meer dan zat om in het weekend door te moeten werken? Wilt u niet langer in de avonden overuren maken? En hebt u niet genoeg geld om te investeren in een vaste boekhouder? Dan is het verstandig om de loonadministratie uit te besteden aan een bedrijf waar u op kunt bouwen. U wilt uw loonadministratie uitbesteden en dan wilt u waarschijnlijk ook dat u ondanks deze uitbesteding toegang hebt tot alle gegevens. We werken met moderne computersystemen zodat het voor ieder personeelslid mogelijk is om in een eigen veilige omgeving zijn of haar gewerkte uren te bekijken. Dat is zeker niet de enige informatie die daar wordt weergegeven. Ook vakantie-uren kunnen opgezocht worden, verlof kan worden aangevraagd en de contractduur kan worden ingezien. Kortom: ieder personeelslid kan zijn eigen salarisstrook bekijken. En die strook maken we voor iedereen zo overzichtelijk mogelijk. Geen gedoe met moeilijke afkortingen en belastingtechnische gegevens waar een leek verder geen verstand van heeft. Dat bemoeilijkt het invullen van de belastingaangifte ook alleen maar. Dus u krijgt er naast erg veel vrije tijd ook vele andere voordelen voor terug. We zijn dan ook een transparant bedrijf dat graag met u een samenwerking aangaat. We werken met kleine ondernemingen zoals zzp-bedrijven maar ook met MKB’ers, en dat is gezamenlijk de grootste doelgroep in dit land.

Wacht niet langer met het loonadministratie uitbesteden

Kunt u niet langer wachten met het loonadministratie uitbesteden omdat u behoorlijk in de problemen raakt? Zijn uw werknemers al aan het klagen omdat ze te weinig geld hebben gekregen of niet op vakantie kunnen gaan omdat u de vakantieplanning niet rond krijgt? Dat kan zorgen voor heel wat scheve gezichten. Een gedemotiveerd team zal u geen windeieren leggen dus het is belangrijk om zo snel mogelijk aan het loonadministratie uitbesteden te denken. Wij werken van een afstand want boekhouden verloopt in deze moderne tijden geheel digitaal. Daardoor is het mogelijk om onze boekhouders op vele bedrijven tegelijkertijd te zetten. Dat zorgt voor een snelheid die tot voor kort niet mogelijk was. Uiteraard zijn we lid van de NOAB zodat u te allen tijde waar krijgt voor uw geld. Naast het loonadministratie uitbesteden kunt u ook bij ons terecht voor een keur aan andere administratieve werkzaamheden. Denk daarbij aan:

  • Het samenstellen van uw jaarrekening,
  • Het invullen van aangiftes en het aanvragen van diverse toeslagen,
  • Of het doorrekenen van uw jaarlijkse begroting.

Dit zijn zaken naast het loonadministratie uitbesteden die we graag van u overnemen. Ook als u niet de loonadministratie uitbesteden wilt, maar ons enkel nodig hebt voor dergelijke belastingtechnische vraagstukken dan bent u wederom bij ons aan het juiste adres. Vergeet dus niet om deze website alvast te bookmarken, u weet maar nooit wanneer we u van goed advies kunnen voorzien!

Nog vragen? We helpen u graag op weg

Ten slotte hopen we dat we u ervan hebben overtuigd om met ons in zee te gaan. Dat u nog heel wat vragen hebt, al was het enkel over de kosten, dat kunnen we ons erg goed voorstellen. Schroom daarom niet langer maar bel met de klantenservice van Actium tijdens kantooruren. We nodigen u graag even uit om dergelijke zaken met ons te bespreken op het kantoor in Alphen aan de Rijn. Op afspraak staat de koffie en de thee voor u klaar. Is u dat te ver? Dan kunt u vanzelfsprekend ook even een e-mail sturen. Ten slotte kunt u ons volgen via diverse sociale media waaronder Facebook en Twitter.