Dankzij goede conversie zet de bezoeker de volgende stap

Waar denkt u aan bij het woord “conversie”? Misschien bent u er totaal niet bekend mee maar kan het erg veel baat hebben voor uw eigen website. Want bij conversie wordt gekeken naar uw bezoekersaantallen. Niet alleen kijken we naar deze cijfers, we zien tevens welke doelgroepen bij u rondkijken. Verkoopt u babyproducten, dan wilt u dat ouders en grootouders uw site snel kunnen vinden. Verkoopt u bepaalde producten of biedt u diensten in een bepaalde provincie of streek aan? Dan wilt u bijvoorbeeld voornamelijk mensen uit Flevoland op uw website zien. Bij conversie proberen wij van conversie.nl niet alleen om de juiste doelgroepen binnen te halen maar om er tevens voor te zorgen dat ze uiteindelijk de stap zetten om daadwerkelijk te investeren in uw producten en diensten. Dus om ze klant te maken en om ze aan uw bedrijf te binden. Dat is wat digitale conversie voor u kan betekenen. Gaat het er om dat de website beter gevonden wordt online? Dan zijn er andere technieken zoals seo en ook linkbuilding die ongetwijfeld hun vruchten kunnen afwerpen mits ze goed worden toegepast. Als u een hogere ranking in de Google zoekresultaten wenst dan bent u tevens bij ons aan het juiste adres. U hebt in dat geval de eerste stap alvast gezet: het verkrijgen van hogere bezoekersaantallen. Als het daarnaast nog zaak is om hen te overtuigen van de kwaliteit van uw diensten en producten, dan is conversie wat u zoekt!

We helpen u met de conversie van uw website

We bieden u diverse mogelijkheden aan waarmee we onderzoek kunnen doen om deze conversie te verhogen. Denk aan het opzetten van enquêtes of het installeren van tracking tools om te achterhalen wie uw bezoekers eigenlijk zijn. Komen de juiste doelgroepen al op uw site, maar vinden ze het lastig om hun digitale weg te vervolgen? Vergelijken ze enkel de prijzen bij u met de concurrent en kiezen ze helaas toch voor die ander? Wat kunt u er dan tegen doen?

  • soms helpt het om de site te simplificeren,
  • het is tevens erg belangrijk dat u kortingen en aanbiedingen op de site plaatst, net zoals u dat in uw winkel doet. Overigens kan het ook helpen om bepaalde prijzen juist flink omhoog te gooien zodat het lijkt alsof het om zeer exclusieve producten gaat,
  • en de bereikbaarheid met de mensen achter de website, dus met u, is erg belangrijk. Zorg voor diverse communicatielijnen zoals een call center, door bereikbaar te zijn via de sociale media of simpelweg door snel terug te mailen.

Uit onderzoek blijkt wat er zoal verbeterd moet worden zodat we u verder kunnen helpen met conversie. De kans is groot dat het conversiegetal stijgt tot wel 150 procent. U zult zeker niet de eerste zijn die wij op deze manier konden helpen. Dus waar wacht u nog op? Stuur ons vandaag nog een mail, bel ons op of spreek een medewerker op de site via de chat aan.

Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Klim dan in de pen

We kunnen snel uw site scannen om al enkele verbeterpunten te achterhalen. Voer ze direct uit en laat ons verder onderzoek doen met de diverse tools waarover we beschikken. Het is verstandig om voor een totaalpakket te gaan. Dat betekent dat u niet enkel investeert in conversie maar ook in andere vormen van marketing zoals het laten schrijven van seo teksten. Ook dit werk nemen we graag van u over want het is geen alledaags klusje. Overweeg trouwens om een app te laten bouwen van uw website.