Camera beveiliging in Den Haag laten aanleggen

Rondom ons bedrijfspand hebben we camera beveiliging in Den Haag laten aanleggen door PC van der Peet. We hebben PC van der Peet ontdekt via www.pcvanderpeet.nl toen we op zoek waren naar een leverancier van geschikte camera beveiliging in Den Haag voor bij ons bedrijfspand. Wij zijn als bedrijf deels producent, maar vooral groothandel en daarvoor is het belangrijk dat we goed toezicht hebben op onze goederen. Het bedrijfspand is gelegen op een klein industrieterrein en hier is wel toezicht van een bewakingsdienst, maar die rijdt enkel rondes en in de tijd dat ze ons pand voorbij zijn kan er van alles gebeuren. De camera beveiliging in Den Haag die bij ons is aangebracht is juist bedoeld voor:

  • Inbraakpreventie
  • Extra veiligheid
  • Bewijsmateriaal indien nodig

Voor ons is dit van essentieel belang en de camera beveiliging in Den Haag die wij hebben uitgezocht is van zeer goede kwaliteit en zeer vakkundig aangelegd.

De installatie van de camera beveiliging in Den Haag

PC van der Peet is een bedrijf in elektrotechniek dat allerhande werkzaamheden uitvoert rondom elektra, beveiliging, et cetera. We hebben hen geselecteerd op kennis en ervaring en dat heeft voor ons zeer goed uitgepakt. Toen de camera beveiliging in Den Haag is aangelegd is PC van der Peet zeer grondig te werk gegaan. De installatie gebeurde heel vakkundig en daarbij is overal rekening mee gehouden. Met de aansluitingen op het stroomnet, met het inrichten van de controlekamer waar de monitor staat die gekoppeld is aan de camera’s. De beelden worden allemaal automatisch opgeslagen dankzij deze goede installatie en we zijn heel blij dat deze camera beveiliging in Den Haag zo snel voor ons geregeld kon worden. In de afgelopen tijd is er namelijk nogal wat inbraak gepleegd in naburige panden en het is in onze ogen slechts een kwestie van tijd voor ons pand aan de beurt is. Met deze goede camera beveiliging in Den Haag zijn wij, ook naar onze verzekering toe, hierop goed voorbereid. Het schrikt inbrekers af wanneer er camera beveiliging in Den Haag is en mochten ze toch een poging tot inbraak willen ondernemen, dan hebben we in ieder geval een goed camerasysteem dat beelden vastlegt, waarmee de politie de daders kan achterhalen.

Meer beveiligingsmaatregelen

We hebben naast de camera beveiliging in Den Haag ook andere beveiligingsmaatregelen genomen. Zo hebben we een intercom door PC van der Peet laten aanbrengen en een alarmsysteem. Op die manier zijn we volledig verzekerd van goede inbraakpreventie. We hadden natuurlijk al wel een alarmsysteem, maar die was inmiddels al wat verouderd. Het werd voor ons tijd om een heel nieuw systeem te laten plaatsen, waardoor wij ook op het gebied van inbraakpreventie met onze tijd mee gaan. PC van der Peet heeft dit alles voor ons geregeld en we zijn onder de indruk van de professionaliteit en de kennis van techniek die hierbij geleverd wordt. Het is fantastisch om te merken hoe bedreven er gewerkt wordt en hoeveel kennis erbij komt kijken. We kregen ook het advies om eens over zonnepanelen op ons dak na te denken. Nu hebben wij enkele honderden vierkante meters dak waar niets mee gebeurt. Het kan voor ons best wel eens interessant zijn om die te laten beleggen met zonnepanelen, waardoor we daarmee een inkomstenpost kunnen genereren die zeer positief in ons voordeel kan werken met het jaarlijkse resultaat. Het is heel fijn hoe PC van der Peet op die manier met ons mee denkt. We hebben intern binnen onze organisatie inmiddels besloten dat we voor al onze elektrotechniek PC van der Peet inschakelen.