Breng je ZZP administratie op orde via bureauhenkdijkman.nl

Als je ZZP’er bent, dan heb je te maken met een administratie. Als zelfstandig ondernemer betekent dat vaak ook dat je dus zelfstandig met deze ZZP administratie aan de slag moet. ZZP is een breed begrip, dus het is lastig om één antwoord te geven op de vraag wat voor een administratie een ZZP’er heeft. Dat kan een administratie zijn die op 1 A4 is bij te houden, maar het kan ook een hele uitgebreide ZZP administratie zijn. Het is dan ook de vraag hoe groot die van jou is en in hoeverre je daar zelf orde in aan kunt brengen. Heb je daar tijd voor? Heb je daar de vaardigheden en het geduld voor? In principe is het bijhouden van een complexe ZZP administratie een lastige taak waar niet iedereen even goed mee om kan gaan. Het probleem is ook dat je als ZZP’er ook genoeg andere dingen te doen hebt en dus ook niet de tijd kan nemen om er even uitgebreid voor te gaan zitten. Hulp is dan zeker wenselijk, maar het probleem is vervolgens dat veel administratiebedrijven zich vooral richten op grotere bedrijven. Dat is ook niet zo gek, want deze bedrijven hebben vaak ook een hele grote boekhouding/administratie en daar is sowieso een aparte accountant voor nodig. Het begrip ZZP’er is in die zin ook nog relatief nieuw alhoewel de ZZP’ers al heel lang bestaan natuurlijk. Het is dan ook belangrijk dat, mocht je als ZZP’ er de ZZP administratie geheel of gedeeltelijk willen uitbesteden, je daarvoor een geschikt administratiebedrijf vindt. Het is bijvoorbeeld niet alleen belangrijk dat een administratiebedrijf jouw administratie over kan nemen. je kunt hiervoor ook naar een groot kantoor gaan. Punt is dat je als ZZP’er een bijzonder soort ZZP administratie hebt. Tevens heb je als ZZP’er niet een heel ruim budget. Een administratiekantoor moet dus inderdaad een totaaloplossing aanbieden dat betaalbaar is en deze oplossing moet dan ook specifiek gericht zijn op de ZZP administratie. Je kunt hiervoor een beroep doen op bureauhenkdijkman.nl. Hier kun je in ieder geval altijd terecht als je hulp nodig hebt bij je eigen ZZP administratie. Je kunt hier ook terecht voor de belastingen. Als je bijvoorbeeld te maken hebt met de belastingteruggave, dan kun je daar ongetwijfeld wel wat hulp bij gebruiken. Een administratiekantoor weet vaak precies wat er nodig is en kan je ook helpen bij het invullen van de aftrekposten.

Maak het jezelf gemakkelijk en zoek hulp voor je ZZP administratie

Zoals gezegd heb je het als ZZP’er druk genoeg, dus het is mooi als je je kunt richten op de zaken die van belang zijn voor jou en je bedrijf. Dat zijn vaak ook de dingen die je leuk vindt en waarom je überhaupt een bedrijf hebt opgestart. Terwijl jij je dus met die zaken bezig houdt, kan bureauhenkdijkman.nl zich richten op de ZZP administratie. Dat is uiteraard wel zo prettig voor je gemoedsrust. Niet alleen omdat je je zelf niet meer met die ZZP administratie bezig hoeft te houden, maar ook vanwege het feit dat je weet dat die administratie dan ook echt op orde is. Als professionals zich ermee bezig houden, dan weet je immers vrijwel zeker dat alle informatie ook echt klopt. Als je zelf aan de slag gaat als amateur, dan willen er nog wel eens wat foutjes insluipen.

Ontdek snel de mogelijkheden

Op de site van bureauhenkdijkman.nl kun je snel ontdekken wat je opties zijn. Je kunt in ieder geval voor verschillende zaken terecht bij administratiekantoor Amersfoort zoals:

  • Administratie midden- en kleinbedrijf
  • Administratie grote(re) ondernemingen
  • Belastingadvies
  • ZZP administratie