Bijzonder praktische transportfiets

Afgelopen maand heb ik een nieuwe fiets gekocht bij Van Hoeijen Rijwielen. Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe fiets, maar ik kon niet echt iets vinden dat aan mijn eisen kon voldoen. Het belangrijkste voor mij was een praktisch en degelijk model. Vanwege mijn bijbaan (krantenwijk) had ik een stevige fiets nodig. Daarnaast wilde ik een rijwiel waarop ik ook mensen achterop kon nemen. Ik ben daarom erg blij met mijn transportfiets van Van-hoeijen.nl. Het model is bijzonder stevig en erg praktisch ontworpen. Het voldoet daardoor aan al mijn verwachtingen. Toch ziet de transportfiets er ook erg mooi uit. Het is dus de perfecte combinatie van een praktisch, mooi en degelijk ontwerp. De afgelopen maand heb ik al veel plezier gehad van mijn nieuwe aankoop. Voor mijn krantenwijk is het ideaal omdat ik nog makkelijker en sneller kan werken. Het rijwiel kan veel gewicht aan en staat bijzonder stevig. Ik hoef bijvoorbeeld niet bang te zijn dat deze transportfiets om zal vallen. Door het praktische design is het verder erg gemakkelijk om fietstassen te bevestigen en weer te verwijderen. Wanneer ik mijn jongere broertje of zusje op de bagagedrager mee wil nemen, kan dat dus ook eenvoudig, snel en veilig. Lees hieronder over mijn ervaringen met dit bedrijf.

Degelijke transportfiets eenvoudig online uitgezocht

Bij Van Hoeijen Rijwielen is het mogelijk om jouw nieuwe transportfiets online uit te zoeken. Daardoor hoef je niet naar een winkel te reizen om uit te zoeken welk artikel het best bij jou past. Alle informatie inclusief foto’s is online te vinden. Uiteraard weet je pas 100% zeker of een product bevalt wanneer je het met eigen ogen ziet en zelf kunt uitproberen. Je kunt echter van tevoren al veel fietsen bekijken en informatie erover lezen. Zo kun je op je gemak en in je eigen tijd een geschikt rijwiel vinden. Zodra je een goed idee hebt van wat je wilt, kun je in de winkel snel klaar zijn. Zeker met de vriendelijke hulp van de medewerkers zijn de zaken zo rond. Op de website van deze fietshandel zijn verder ook artikelen in de sale te vinden. Toen ik rondkeek voor mijn nieuwe transportfiets heb ik ook even op de sale pagina gekeken. Tot mijn genoegen was mijn favoriete optie op dat moment in de aanbieding. Ik heb dus niet alleen gemakkelijk online mijn product uit kunnen zoeken: ik heb ook kunnen profiteren van mooie korting.

Fietsen van hoogwaardige kwaliteit bij erkende fietswinkel

Naast mijn transportfiets heb ik nog veel meer rijwielen langs zien komen terwijl ik rondkeek op de website. De site is bijzonder overzichtelijk, dus je hebt al snel de juiste pagina gevonden. Het aanbod is onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • E-bikes: elektrische hybridefietsen en elektrische stadfietsen
  • Kinderfietsen: jongens- en meidenfietsen en ook loopfietsen
  • Sale: alle aanbiedingen van dat moment voor alle soorten rijwielen
  • Sportfietsen: cross hybride, mountainbikes, racefietsen en trekking hybride
  • Stadsfietsen: moederfietsen, omafietsen, transportfietsen en vouwfietsen

Zoals je aan bovenstaand overzicht kunt zien, zijn de transportfietsen te vinden in de categorie “stadsfietsen”. Ben je juist op zoek naar een fiets voor je kind of naar een sportfiets? Ook dat kun je bij deze fietswinkel vinden. Stuk voor stuk zijn de producten van de hoogste kwaliteit. Ook mijn transportfiets is bijzonder degelijk en mooi ontworpen. Verder kun je bij dit bedrijf rekenen op goede service. Al mijn vragen werden zeer vriendelijk en duidelijk beantwoord. Na korte tijd had ik het juiste artikel gevonden en kon ik gaan afrekenen. Ik ben al met al zeer tevreden over deze fietszaak en kan de winkel aan iedereen aanraden.