Belang bij een felsmachine? We leveren ze in allerlei afmetingen

Wij leveren machines voor diverse branches in Nederland. Denk aan levensmiddelen, de chemische en medische sector en logistieke oplossingen. Een felsmachine hebt u als conservenfabrikant uiteraard op de werkvloer staan. Is uw huidige felsmachine echter aan vervanging toe of wilt u uw productie laten toenemen? Dan kunt u bij ons terecht voor een nieuwe machine. We leveren diverse machines voor grote en ook kleine ondernemingen zodat er voor ieder wat wils te vinden is. Denk daarbij niet alleen aan gloednieuwe machines, maar ook aan tweedehandse machines die we graag een tweede kans geven. Dat betekent dat u kunt recyclen en tegelijkertijd flink kunt besparen op deze investering. U begrijpt immers ook wel dat een tweedehandse felsmachine een stuk goedkoper is dan een nieuwe machine. Toch verkopen wij deze apparaten niet zo maar. Wij kopen ze in, knappen ze op en vervangen kapotte of halfvergane onderdelen. Vooral de draaicomponenten krijgen heel wat te verduren en u wilt natuurlijk ook een mooie en schone machine kunnen aansluiten. Voor beginnende ondernemers kan een tweedehandse versie een perfecte oplossing zijn dus schroom niet langer maar neem eens een kijkje op onze website. U zult op adlppack.com zien dat we niet enkel een felsmachine kunnen leveren, maar tevens een keur aan andere machines voor vrijwel iedere sector.

De felsmachine is onmisbaar binnen de levensmiddelenindustrie

Naast het feit dat we aldus een nieuwe en een tweedehandse felsmachine kunnen leveren is het ene apparaat het andere niet. Er zijn diverse merken en daarnaast zijn er hele oude hand gedreven machines, semiautomatische en geheel volautomatische producten op de markt. Een hand gedreven felsmachine wordt eigenlijk niet meer gebruikt, tenzij u een zeer exclusief ambachtelijk product maakt dat u op deze ouderwetse wijze wilt verpakken. De keuze tussen volautomatisch en semiautomatisch is niet enkel het verschil in prijs maar ook gebruiksgemak. Gaat het om grote partijen van hetzelfde type blik? Of wilt u tussentijds regelmatig veranderingen aanbrengen omdat de maten en type voeding bijvoorbeeld regelmatig verschillen? U leest het, u hebt nog heel wat keuzes te maken. En ook daar helpen we u natuurlijk erg graag bij. U kunt op de website in ieder geval de huidige producten inzien en u vindt er allerlei specificaties zodat u online wellicht al wel een weloverwogen keuze kunt maken. U gebruikt een felsmachine in ieder geval als u twee dunne platen metaal aan elkaar vast wilt maken door middel van druk. Ze worden als het ware in elkaar geduwd waarbij de randen in elkaar gevouwen worden.

  • Denk aan alle blikken groenteconserven,
  • En natuurlijk ook aan fruitconserven,
  • Maar ook gevaarlijke stoffen zoals broom of waterstoffluoride worden in blik gevat zodat ze niet kunnen lekken en tijdens het vervoer rechtop blijven staan.

Ook in de woningbouw maakt men regelmatig gebruik van dit apparaat

U kunt een felsmachine aldus gebruiken bij de verpakking van diverse levensmiddelen. Zowel bewerkte als onbewerkte voeding en ook chemische stoffen worden ermee verpakt. Maar dat is niet de enige manier waarop u een felsmachine kunt gebruiken. Want ook bij de aanleg van een dak kan deze techniek, felsen, een belangrijke rol spelen. Vooral bij de aanleg van zinken daken en dan met name het zogenaamde roevendak wordt er gebruik gemaakt van de felsmachine om de platen zink met elkaar te verbinden. Wilt u graag iets meer weten over de machines, de prijzen en onze werkwijze? Klim dan even in de pen en stuur uw vragen naar de klantenservice van André de la Porte Packaging. Bel ons tijdens kantooruren gerust even op of vraag direct online al een offerte aan!