Bedrijfsjournalistiek

Gaat u binnenkort een magazine uitgeven van uw bedrijf? Of heeft u een professional nodig die met deskundige bedrijfsjournalistiek de communicatie van uw organisatie kan vormgeven? Neem dan contact op met Feste Communicatie. Zij zijn gespecialiseerd in allerlei vormen van communicatie voor bedrijven. Of het nou gaat om promotiematerialen, een tijdschrift of een website. Voor alle vormen weten zij de juiste boodschap in gepaste woorden op papier en op het internet te zetten. Bekijk hun diensten op de website feste.nl. Meteen wordt duidelijk dat zij op het gebied van communicatie een erg breed portfolio hebben. Aan de hand van professionele bedrijfsjournalistiek gaan zij voor u aan de slag om de interesse van uw doelgroep warm te houden. Heeft u de schrijfvaardigheden van Feste Communicatie voor andere doeleinden nodig? Bekijk dan welke projecten zij nog meer voor u kunnen oppakken. Naast hun eigen werkzaamheden, kunnen zij ook u in contact brengen met andere bedrijven uit hun netwerk. Wat communicatie en media betreft hoeft u er met Feste Communicatie niet alleen voor te staan. Combineer hun inzet voor de bedrijfsjournalistiek met een fotograaf of vormgever uit hun netwerk om een fantastisch resultaat te bereiken. Zij zetten voor u een prachtig concept in elkaar die uw zakenrelaties, contacten en klanten met enthousiasme gaan ontvangen.

Bedrijfsjournalistiek voor kleine en grote campagnes

De bedrijfsjournalistiek van Feste Communicatie is een gouden samenwerking tussen Hans Luijcx en Anja Venema. Samen combineren zij elkaars kennis en vaardigheden om een goed ontwerp neer te zetten voorzien van pakkende interessante teksten. Of het nou gaat om het bedenken van interessante koppen of een reclametekst of een interessant achtergrondartikel. In beide gevallen komt de deskundigheid van dit duo tot uiting. Naast de bedrijfsjournalistiek kunnen zij ook de volgende activiteiten voor u uitvoeren:

  • Reclame
  • Storytelling
  • DTP en opmaak
  • Website ontwerp, bouw en content
  • Brochures, flyers en boeken

Zelfs grote multimedia campagnes kunnen door Feste Communicatie georganiseerd worden. Heeft u een uitgebreider project voor ogen wat meer vraagt dan bedrijfsjournalistiek alleen? Bespreek dan een full service communicatieproject met ze om tot het maatwerk te komen die uw organisatie nodig heeft. Mocht het nodig zijn uw gehele promotiecampagne te vernieuwen en alles in een nieuw concept te gooien, ook hier weet Feste Communicatie wel raad mee. Hierbij is zeker de bedrijfsjournalistiek ook een essentieel onderdeel. Voor u stellen zij een mooi magazine samen om uw producten en/of diensten te promoten. Door bijvoorbeeld de geschiedenis te beschrijven of de productie in beeld te brengen. Bedrijfsjournalistiek kan om veel redenen een uitkomst zijn om een bedrijf weer op de kaart te zetten.

Naast sociale media

Hoewel communicatie tegenwoordig ook heel snel plaats vindt via de sociale media, is bedrijfsjournalistiek nog steeds een veelgevraagde communicatievorm. Er bestaan veel deskundige tijdschriften en websites waarin de werkzaamheden van verschillende branches worden belicht. Ook hier kunt u als bedrijf op inspelen, door meer informatie over uw organisatie los te laten. Dit kan via het internet, maar ook in de vorm van een tijdschrift of nieuwsbrieven. Feste Communicatie denkt graag met u mee over de juiste bedrijfsjournalistiek voor uw bedrijf. Naast goed geschreven artikelen bedenken zij ook onderwerpen en een vormgeving die representatief is voor uw organisatie. Dankzij het totaalplaatje wat zij kunnen leveren, beschikken zij over het inzicht om de juiste uitstraling voor uw bedrijf neer te zetten. Zowel in woord als in beeld en vormgeving. Veel redenen dus om met Feste Communicatie in zee te gaan. Bent u benieuwd naar dit duo en wilt u weten hoe zij voor uw organisatie aan de slag willen gaan? Neem dan contact met ze op om kennis te maken.