Advocaat arbeidsrecht gezocht? WS Advocaten staan u bij!

Bent u op dit moment betrokken bij een arbeidsconflict of heeft uw werkgever u wellicht op staande voet ontslagen en wilt u nu weten wat u rechten zijn? Het kan ook zijn dat u binnenkort uw nieuwe arbeidscontract gaat ondertekenen en dat u deze graag wilt laten controleren. Daarnaast helpen wij werkgevers verder met voorwaarden, overeenkomsten en andere juridische procedures. WS Advocaten staan voor u klaar bij alle arbeidsgerelateerde kwesties. Wij staan stevig in onze schoenen en zijn op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en belangrijke bijkomende wetgeving. Voor al uw juridische arbeidsrechtelijke kwesties kunt u daarom terecht bij WS Advocaten in Amsterdam.

Advocaten arbeidsrecht Amsterdam

Sinds 1997 zijn wij specialist op het gebied van juridische conflicten omtrent werk, arbeidsconflicten, ontslag en alle bijkomende arbeidsgerelateerde kwesties. Als WS Advocaten zijn wij daarnaast gespecialiseerd in het geven van juridisch advies en procedures omtrent (internationaal) arbeidsrecht en ontslagrecht. Arbeidsrecht is een dynamisch rechtsgebied, waarbij rechten en plichten zijn geregeld in arbeidsreglementen, wetten, cao’s, jurisprudentie en uiteraard in een arbeidsovereenkomst. Daarbij veranderen de regels voortdurend. Onze advocaten zijn altijd op de hoogte van de meest actuele wijzigingen en staan vanuit ons kantoor in Amsterdam werkgevers en werknemers door heel Nederland bij.
De mogelijkheid om te werken geeft niet alleen voldoening en mogelijkheden om uzelf verder te ontwikkelen, maar bieden vooral een financiƫle tegenprestatie. Hierop zijn veel rechten en plichten van toepassing.Als er een arbeidsconflict ontstaat, heeft dat veelal drastische gevolgen. Onze arbeidsrecht advocaten en juristen adviseren u daarom graag verder omtrent zaken als arbeidscontracten, ontslag geven of aanvechten, vaststellingsovereenkomst, concurrentiebeding, relatiebeding en arbeidsconflicten.

Procederen en juridisch advies over arbeidsrecht

Wilt u als werkgever graag zeker zijn van bijvoorbeeld een correct arbeidscontract? Dan kunt u deze door een van onze specialisten, geheel op maat laten opstellen. Op deze wijze weet u zeker dat het arbeidscontract voldoet aan alle huidige eisen en belangrijke punten, zoals een proeftijd, opzegtermijn en geheimhoudingsplicht. Niets is zo vervelend als medewerkers die naderhand verzuimen zich te houden aan de voorwaarden van het arbeidscontract. Door het opstellen van een helder en correct contract, weet u dan zeker wat uw mogelijkheden zijn. Twijfelt u bijvoorbeeld over een onbepaalde tijd contract of wilt u een bindend handboek laten opstellen? Dan staan de arbeidsrecht advocaten van WS Advocaten tevens voor u klaar. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren bij het vooraf vastleggen van alle juridische zaken omtrent de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Zo bent u zeker van uw rechten en plichten mocht er toch iets misgaan.

Naast juridisch advies staan wij voor u klaar om namens u daadkrachtig te procederen bij arbeidsgerelateerde rechtszaken. Verreweg heeft dit vrijwel altijd te maken met ontslagkwesties of arbeidsconflicten die zijn geƫscaleerd. Als werknemer die onverwachts het ontslag op de mat krijgt, heeft dit zeer grote gevolgen. Dit wilt u (en dient u altijd) aanvechten en daarbij staan WS Advocaten u bij. Wellicht bent u zelf de werkgever en is na een lang arbeidsconflict nu een gerechtelijke procedure gestart. Weten wat uw mogelijkheden zijn en wat belangrijk is om aan dossieropbouw te kunnen bieden? Vraag dan een van onze advocaten om bijstand.

Kies voor WS Advocaten Arbeidsrecht

  • Daadkrachtige advocaten die stevig in hun schoenen staan
  • Jarenlange ervaring met arbeidsgerelateerde procedures en kwesties
  • Altijd op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Betrokken en ambitieus
  • Ook voor adviezen en opstellen van bijvoorbeeld contracten en werkhandleidingen

Wilt u duidelijkheid over uw mogelijkheden? Is er iets voorgevallen op de werkvloer, waarvoor u gelijk advies nodig hebt? WS advocaten gespecialiseerd in arbeidsrecht staan voor u klaar! Neem gerust contact met ons op: wsadvocaten.nl/. Wij horen graag van u. 

Lees meer…